2777
2789

چقد بعضیا بی جنبه ان

گوشی که دستمه خیلی کنده مدلش قدیمیه دوساعت طول کشید عکس لود شد

خواستم نظر بپرسم اگ مانتو بده فردا برم عوضش کنم

متاسفم براتون.

کاربری قدیمی که بی دلیل تعلیق شد🌚

اون مانتو رو پست اول هم میشد گذاشت

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

بذار

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه تایپیک زدم 

خیلی پربازدید شد 

همه پست گذاشتن 

تعطیل کردن تایپیکم بخاطره پربازدیدی 

بر توام چون عکس می خواستی بذاری 

ترسیدن 

پر بازدید شه 

فضای مجازین شد پارتی بازی 

من اصن نیتم پربازدید نبود 

فقط می خواستم‌از تنهایی دردو‌دل کنم 

بزار ببینیم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
من یه تایپیک زدم  خیلی پربازدید شد  همه پست گذاشتن  تعطیل کردن تایپیکم بخاطره پربا ...

چقد پول میدن به ازای بازدید زیاد؟مگه یوتیوبه؟😬

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
2790
2778
2791
2779
2792