2777
2789
عنوان

بارداری

147 بازدید | 45 پست

تقریبا دو‌سه هفتست تو ساعتای خاصی از روز دمای بدنم خییییلی میره بالا و احساس گیجی دارم،پایین کمرم هم درد میگیره تا یکم کار میکنم زود خسته میشم.....اینا میتونه علائم بارداری باشه؟هنوز عقب ننداختم قرص جلوگیری میخورم پس چرا اینجوری شدم؟😥😥😥😥

تا موعدت صبر کن علائم رو پیگیری نکن 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه قرص جلوگیری منظم میخورم بازم ممکنه؟ماه پیش لکه بینی داشتم فکر کردم لانه گزینیه اما دو سه روز بعد ...

بازم ممکنه آره

فکرشوبکن........بیست سال دیگه صدهاهزارپیرزن داریم ک میگن:شت ننه شت🤞🏿🗿

منم دقیقا همین علایم رو دارم چند روزم عقب انداختم تو اقدامم امروز بی بی چکم منفی شد

من هنوز عقب ننداختم تو اقدامم نیستم ولی رابطه پر خطر داشتم اما قرص جلوگیری ماهانه میخورم نمیدونم چیکار باید بکنم😔😔😔😔

دارم خل میشم😔😔😔😔بی بی پک نشون نمیده الان نه؟

الان اصلا بی بی نزن بذار چند روز از موعدت بگذره بعد بزن 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن