2777
2789

واسه ارشد کدوم بهتر جواب میده ؟

و اینکه شنیدم مدرسان استانداردهای حسابداری رو نداره .یعنی استانداردها رو باید جدا خوند یا نمیخواد ؟ همون کتاب حسابداری مالی کفایت میکنه برای اینکه تقریبا 70 یا 80 درصد بزنی ؟

هر دو کنار هم

استاندارد هم باید بلد باشی. بالاخره حسابداری و اون استاندار برای شماست!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من ارشد نخوندم هنوز اما نوروش کاملتره مدرسان خلاصه تره همه میگن استادامون واسه ارشد واستخدامی نوروش بخونید 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دو کنار هم استاندارد هم باید بلد باشی. بالاخره حسابداری و اون استاندار برای شماست!

یعنی مدرسان اون کتاب حسابداری مالی رو چرا جوری ننوشته که استاندارد هم داشته باشه؟ گفتم شاید لازم نیست که ننوشتنش.یعنی منظورم اینه که شاید همون کتاب مدرسان واسه ارشد کفایت میکنه

یعنی مدرسان اون کتاب حسابداری مالی رو چرا جوری ننوشته که استاندارد هم داشته باشه؟ گفتم شاید لازم نیس ...

من سال ۹۳ کنکور ارشد دادم، الان یادم نمیاد.فقط یادمه همه کتابا با ربط و بی ربط رو خونده بودم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من سال ۹۳ کنکور ارشد دادم، الان یادم نمیاد.فقط یادمه همه کتابا با ربط و بی ربط رو خونده بودم

ایول 

کجا قبول شدی؟

مالی مدرسان خوندی یا نوروش؟

رتبه ها و درصداتو یادت نمیاد؟

ایول  کجا قبول شدی؟ مالی مدرسان خوندی یا نوروش؟ رتبه ها و درصداتو یادت نمیاد؟

عزیزم جزوه استاد کرمی رو میتونی گیر بیاری؟

اون از همه اش بهتره.

من کلاسش رو میرفتم. 

ایول  کجا قبول شدی؟ مالی مدرسان خوندی یا نوروش؟ رتبه ها و درصداتو یادت نمیاد؟

علوم تحقیقات. ازاد

گفتم که همه رو خوندم. هم نوروش، هم مدرسان، هم استانداردها

نوروش دارم و میخوام مدرسان بخرم

جزوه کلاس دکتر کرمی رو میگم. اگه بتونی گیر بیاری عالیه. 

اگه نه، ببین نوروش سنگینه. مدرسان روان تر گفته.

اگه میتونی با نوروش، خب جامع تر و کامل تره. با همون بخون. اگه دیدی سنگینه و وقتت رو میگیره، مدرسان روبخونی بهتره. تو وقت کمتر، به تسلط بالاتر می‌رسی.

ببین من مالی ۳۰ درصد زدم.

چون رشته لیسانسم برق بود و اون موقع اصلا نمی‌دونستم حسابداری چیه.

ولی رتبه ام‌ ۱۰۸ شد و سراسری روزانه دانشگاه بین الملل قزوین قبول شدم.

من ریاضی و صنعتی و حسابرسی رو حدود ۷۰ زدم. 

زبان سفید. 

بخاطر این میگم نیازی نیست کتاب خیلی سنگین بخونی.

مگه اینکه رتبه زیر صد بخوای.