سمانهسمانه مدیر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 27656 عنوان دهه هشتادیام دارن ازدواج میکنن | مشاهده متن کامل بحث + 44534 بازدید | 898 پست من دهه هفتادی سینگل موندم تاحالا هم کسی عاشقم نشده😑 lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲 1400/04/02 | 00:00 64 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryamhana عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 30249 واسه درس خوندن هیچوقت دیرنیس .خودمن وکلی ازدوستای دیگه م توهمین سایت هم ازدواج کردیم وبچه دراریم وهم ... براتون آرزوی خوشبختی دارم عزیزم❤اما مطمئن باشید تاثیر موقعیتاجتماعی هم در ازدواج خیلی زیاده
fatemehz80 عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 2984 خب همین راه دورم خیلی مهمه ماهاخیلی سنمون کمترازاوناس .مامومیبینیم واوناپیچش مو .شردورخیلی سخ ... عزیزم چون سخته باید دست بکشم؟شما تا حالا با کسی ۶ سال در ارتباط بودین یا اینکه وضعیت منو میدونین که راحت نصیحت میکنین؟ به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
هانینو عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1033 ومن هم ی دختر ترشیده هفتادی عزیزم یه خانم امروزی دیگه لفظ ترشیده به کار نمیبره برای مجرد خوندنش ازدواج خیلی خوبه ولی اگه ازدواج نکنی چیزی ازت کم نمیشه که اینجوری رو خودت اسم میذاری چطور مردا هیچوقت به هم دیگه نمیگن ترشیده ما هم نباید بگیم شما فقط مجردی همین
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 دهه هشتادیا۲۰سالشونه الان😐 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
دختر_خاصصص عضویت: 1400/02/23 تعداد پست: 5916 نه بخدا من هنوز مجردم😂 چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند..
منگمشدم عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 7733 کاش منم یه دهه هفتادی سینگل بودم ولی متاسفانه ی دهه هفتادیم ک ننه شده😂
هانینو عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 1033 دهه هشتادیا۲۰سالشونه الان😐 یکیش من 😆والا اصلا رفتارام بچه گونه نیس همش بهمون میگن بچه
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 یکیش من 😆 والا اصلا رفتارام بچه گونه نیس همش بهمون میگن بچه یکیشم خودمن😂😂😂😂 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
هستتی عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 9234 یه عدد دهه هشتادی ام دو ساله ازدواج کردم😐✋ منم خدایی دارم...🖤
هستتی عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 9234 یکیش من 😆 والا اصلا رفتارام بچه گونه نیس همش بهمون میگن بچه کدوم سال هشتادی؟ من خود۸۰ منم خدایی دارم...🖤
yellow_girl عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 4570 😂😂🤣😄افرین کجایی اسی تو باغ نیستیا من ۸۰ای ام دوتا بچه دارم😶😶😶🤣 🍃🍃🍃متولد چندی؟😶 و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . .🦋💫