2777
2789

22هفته باردارم. چرا زود تموم نمیشه؟ 

ویارم تمومی نداره😔

دردا تمومی نداره😭

چرا روزا تمومی نداره میخوام سریع تموم بشه فندق بغل کنم بدون هیچ درد و حالت تهوعی. 

راهکار بدین.... 

خسته شدم😭😭😭😭

راهکار بدیم زودتر بگذره .سرتو گرم کن خودتو مشغول کن.خیلی طولانیه

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زوده هنوز من ماه های آخر ثانیه به ثانیه اشم دیر میگذشت برام

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

سرگرم کن خودتو اینجور بخوای روز شماری کنی از الان خیلی کلافه میشی 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بابا الان روزای ارامشت بچه ک بیاد خیلیییی خیلییییی سختتره حق داری دلت میخواد زود بیاد ولی وقتی بیاد شب بیداریها خراب کاریها دوراز جونش سرماخوردگیهاش واکسناش همه و همه اضافه میشه

نگووو 🥺 بهترین حسه که داری ، این تاپیک میمونه اینجا و مطمنم سال دیگه میای نگاهش میکنی و میگی کاش نمیگفتم زود تموم بشه 🥰

من ۵ ماه اول کامل ویار داشتم اما از تمام لحظاتش استفاده کردم و لذت بردم 

عزیزم حس بدون به بچه ات منتقل نکن و با هر چیزی میدونی خودتو آورم کن 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید