2777
2789
عنوان

کسایی که از عشقتون جدا شدید...

651 بازدید | 35 پست

۴ ماه گذشته .....

چجوری و با چه تفکری تونستید شمارشو حذف کنید؟؟؟

واقعا لازمه این کارو بکنم ولی دست و دلم‌میلرزه 

چجوری حذفش کنم 

چون مطمعنم منو نمیخواد دیگه و حتی بم فکر هم نمیکنه  و فقط ترحم داره بم ک شمارمو داره هنو

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بپاک همه چیزو همه چیزوو

حتی شده خطتو عوض کن فک کن مرده

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

به خودت فشار نیار کاریو کنی

4 ماه ک چیزی نیس

یه سال باید بگذره

اون موقع خود ب خود دیگه برات مهم نیس.تازه اشتباهات رابطت هم دستت میاد.سوالای بی جوابی ک برات گذاشته جوابشو تو ذهن خودت پیدا میکنی

تو برو خود را باش

همون روز اول 

هرررر چیزی که بهش مربوط میشد رو حذف کردم 

آدمی که خودش نیست نباید چیزی ازش باشه 

با فکرش هم بعد از ۸ ماه دارم اوکی میشم 

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
به خودت فشار نیار کاریو کنی 4 ماه ک چیزی نیس یه سال باید بگذره اون موقع خود ب خود دیگه برات مهم ن ...

وای دقیقاااا به همههه اینا رسیدم 

تازه متوجه شدم عشق کورم کرده بود

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 

شمارش پاک نکردم هنوز اسمش هست همونجور که عاشقانه نوشته بودم یکسال گذشته از جدایی هنوز پیاماش پی اماش دارم همه عکسای دونفرمون دارم ما 6سال دوست بودیم حالا کی همشون پاک میکنم معلوم نیست

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
نه بابا ترحم نداره ، چیزی که من فهمیدم اکثر پسرا هرگز هیچ شماره ایو پاک نمیکنن😂

نه این اقا پسری که وقت خداحافظی گفت به زور عذاب وجدان و فقط واس خاطر اینکه دلت نشکنه ۳ ماهه موندم واگرنه عشق زوری نیست نمیخوام بات ادامه بدم‌.

و در واقع منو زجر کش کرده بود قبل رفتنش!!!!!!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
نمیشه اگه دوستش داری . من نتونستم 

دلم بدجور باهاشه!

برا هرکی تعریف کردم گفت حتی وقتی برگرده نباید ببخشیش ولی من دلم پیشش موند!!!

چند وقته جدا شدید؟

نه این اقا پسری که وقت خداحافظی گفت به زور عذاب وجدان و فقط واس خاطر اینکه دلت نشکنه ۳ ماهه موندم وا ...

پس توام بگو به یورم به جهنم یکی میاد که با خودت میگی اون اصلا خوب شد که رفت

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم