چون مطمعنم منو نمیخواد دیگه و حتی بم فکر هم نمیکنه و فقط ترحم داره بم ک شمارمو داره هنو
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
😂😂😂😂 منم نه ماه از خونه بیرون نیومدم بخاط اینکه غم اون حتی نمیزاشت با دوستام صبت کنم ول ...
کاش منم خیلی زود به خودم بیام...
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگذره قوی میشی و به اینکه اشتباهه ادم بگه عاشق همچین آدمیه و واسش قصه بخوره درکت میکنم منم الان فهمیدم میدونی بلاخره این دنیا همش درس زندگی به ادم میده تمام اتفاقات و رفتنو اومدن آدمها تو زندگی یه تجربه و درس واسه قویتر شدن پخته تر شدن
میگذره قوی میشی و به اینکه اشتباهه ادم بگه عاشق همچین آدمیه و واسش قصه بخوره درکت میکنم منم الان فهم ...
مرسی عزیزم