چون مطمعنم منو نمیخواد دیگه و حتی بم فکر هم نمیکنه و فقط ترحم داره بم ک شمارمو داره هنو
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واا چه پر روو، پسر که قحط نیست ، این همه آدم ، پاکش کن بره
خیلی بی وفایی کرد با من
ولی خب منو هم نمیخواست دیگه عاشق من نبود. چیکارش میتونستم بکنم؟
با دل خودم چیکار بکنم که با تموم اینا هنوز دوسش دارم و براش گریه میکنم؟
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بپاک همه چیزو همه چیزوو حتی شده خطتو عوض کن فک کن مرده
واقعا مثل کسی که عزیزش رو ازدست داده به سرم اومد
اونقدر گریه کردم که چشام داغون شد و حتی دلم راه نمیومد که تا چن وقت ارایش کنم یا حتی لباس نو بپوشم......
نمیدونم ماله من ک بعدع دو ماهو نیم برگشت شمارع همو هم حذف نکردیم
نه این مطمعنم دیگه برنمیگرده.....
بدجور دلتنگشم
به خودت فشار نیار کاریو کنی 4 ماه ک چیزی نیس یه سال باید بگذره اون موقع خود ب خود دیگه برات مهم ن ...
مرسی عزیزدلم خیلی قشنگ صحبت کردی...
واقعا مثل کسی که عزیزش رو ازدست داده به سرم اومد اونقدر گریه کردم که چشام داغون شد و حتی دلم راه نم ...
😂😂😂😂
منم نه ماه از خونه بیرون نیومدم
بخاط اینکه غم اون حتی نمیزاشت با دوستام صبت کنم
ولی الان فهمیدم چقدررر خر بودم
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
شمارش پاک نکردم هنوز اسمش هست همونجور که عاشقانه نوشته بودم یکسال گذشته از جدایی هنوز پیاماش پی اماش ...
اخی ناراحت شدم خیلی...
رابطه ۶ ساله سر چی بهم خورد اخه؟؟؟
😔😔😔😔😔 اگر ناراحتت نمیکنه بگو