2789
عنوان

پوست سفید

259 بازدید | 15 پست

سلام دوستان یه سوال داشتم

می‌خوام لوسیون سفید کننده بدن استفاده کنم

به نظرتون لوسیون اریکه خوبه یا ام کیو و اگه لوسیون سفید کننده خوب و موثر دیگه ای می‌شناسین که خودتون یا کسی که دیدن ازش نتیجه گرفته ممنون میشم بهم بگین 🙏🏻❤️

توروخدا هرچی هرچی می‌دونه برای سفید شدن پوست بگه نتیجه بگیرم داعاش میکنم 😔

سابلیمینال استفاده کن چن ماه گوش میدی 

نمی دونی چیه تو نت و همین سایت زیاده راجبش 

ولی باید باور داشته باشی

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سابلیمینال استفاده کن چن ماه گوش میدی  نمی دونی چیه تو نت و همین سایت زیاده راجبش  ولی ب ...

شمانتیجه دیدی؟

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔
شمانتیجه دیدی؟

واسه پوست هنوز امتحان نکردم چند ماه دیگه میخام امتحان کنم 

ولی پارسال از اندام ایده آل نتیجه گرفتم و الانم ساب سلامتی گوش میدم

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#
واسه پوست هنوز امتحان نکردم چند ماه دیگه میخام امتحان کنم  ولی پارسال از اندام ایده آل نتیجه گ ...

نوک بینیم خیلی میسوزه ودردداره چ سابی استفاده کنم

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔
چرا علتش چیه؟؟

دکتر اشغالم اینکار کرده یکساله عمل کردم

پس سلامتی و بینی دلخواه گوش کن

شرایطش چجوره چن ساعت در روز بایدگوش داد؟

شرایطش چجوره چن ساعت در روز بایدگوش داد؟

ببین قبلش آب بخور یک یا دو لیوان چون ممکنه سرت درد بگیره 

باور داشتن ن مهمه  نگران نتیجه نباید باشی رها کن

ببین بستگی به ساب هم داره ولی معمولن روزی نیم تا یع ساعت خوبه با هدفون بهتره

سابلیمینال استفاده کن چن ماه گوش میدی  نمی دونی چیه تو نت و همین سایت زیاده راجبش  ولی ب ...

الکی وقت خودتونو تلف نکنین ساب هیچ تاثیری نداره من شیش ماه با باور قوی گوش میکردم و نگاه میکردم هیچ تاثیری ندیدم

الکی وقت خودتونو تلف نکنین ساب هیچ تاثیری نداره من شیش ماه با باور قوی گوش میکردم و نگاه میکردم هیچ ...

برا من که نتیجه داده 🤷‍♀️🤷‍♀️