2777
2789

من اسمم رو میخواستم عوض کنم

از اسم یکتا خوشم اومده بود داداشم مسخره اش کرد گف ی مردی رو میشناسم اسمش یکتاس زنداداشم گف خوب نیس منصرف شدم کلا الآن شاید اسم رهارو بزارم ولی از افرا خوشم اومده بابام میگه بده یکم پشیمون شدم می‌خوام زودتر عوض بشه چن ساله هنوز انتخاب نکردم الان می‌خوام برم دبیرستان می‌خوام زود تر عوض کنم 

گیجم نمیدونم چه اسمی انتخاب کنم🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همسنت بودم ی روز ستاره بودم ی روز عسل ی روز سوگند  

اسمت چی هس حالا

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

بذار آیلین

من میخوام اسم دخترمو بذارم😍

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

اگه بین افرا و رها موندی به نظرم رها ناز تره واسه یه دختر دبیرستانی و نوجوون کلا🙂

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....                               

خیلی راحت

به دیگران اهمیت نده

کاری رو انجام بده که خوشحالت میکنه

اگه تصمیمی در مورد هر چیزی داری پای تصمیمت وایسا

و از همه مهم تر

لازم نیست هر تصمیمی داری به همه بگی !

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
خیلی راحت به دیگران اهمیت نده کاری رو انجام بده که خوشحالت میکنه اگه تصمیمی در مورد هر چیزی داری ...

خیلی دوس دارم اهمیت ندم  از یکتا خوشم اومده بود تا داداشم مسخره کرد پشیمون شدم الآنم افرا بابام گفت بده یکم نظرم عوض شد😐🤦