2777
2789
عنوان

میشه بیاین لطفا😔

64 بازدید | 6 پست

خانما من خیلی استرسی ام خیلی زیاد انقدم از کرونا وحشت داشتم تا اخرش گرفتم 

امروز روز ۷امه ۳روز پیش دکتر رفتم گفت مشکل تنفسی برات پیش نمیاد و چون قبلا گرفتی الان انتی بادی داری خفیف میگیری دیشب یه خانمی گفت من تا روز ۸ خوب بودم بعدش ریه م درگیر شده من از اون موقع تا حالا استرس بدی به جونم افتاده که با قرص هم اروم نمیشم بهش که فکر میکنم قفسه سینم درد میگیره توروخدا یه چیزی بگین من اروم شم دارم دیوونه میشم 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شب بر شما خوش

استرس اصلا واستون خوب نیست استرس سیستم ایمنی بدن رو که دراین بیماری موثر هست تحت تاثیرقرار میده بدن میترسه خودش رو دراختیار بیماری قرارمیده روحیه خودتون رو حفظ کنید ضمنا انرژی کائنات هم که منفی به خودتون تلقین کنید تاثیربد میزاره و ریه درگیر میشه طبق حرف دوست شما اصلا نترسید چون متفاوت هست یکی مثانش درگیرمیشه یکی ریش و بدنا متفاوت هست 

شب شما هم بخیر عزیزم ممنونم از حرفات 

😘😘نوشیدنی گرم و زنجفیل فراموش نشه لطفا قرنطینه کامل باشید و حتی الان که دوران بیماری رو طی میکنید مرتب دستاتونو قبل خوردن غذا با صابون بشوریدن بدن درحال تولید انتی بادی هست شب خوش