2777
2789
عععع خوب باشه موفق باشی ولی ب نظرم خوب بودی

ممنون گلم😘

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🏃🏼‍♀🏃🏼‍♀

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
عزیزم من بدنم خیلی سفته و وزنم بهم نمیاد برا همین زیر۶۰لاغر میشم و دوست دارم پر باشم چون چاقیم تو با ...

اره پایین تنت خوش فرم بود شکم هم نداشتی بنظرم تو عکس یه گم گوشت پشت داشتی منظورم رو دنده

۱۶۰

ععع ۱۶۰ خوبه پس لاغرشو همون ۶۰ .۵۸.خوبه منم ۱۶۰ وزنم ۵۵ میخام چاق بشم خیلی لاغرشدم الان نمیدونم وزنمو

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
اره پایین تنت خوش فرم بود شکم هم نداشتی بنظرم تو عکس یه گم گوشت پشت داشتی منظورم رو دنده

اره دقیقا شکم ندارم گوشت پشتم خیلی کم بیشتر استخون بندیم درشته

مرسی عزیزم😘

ععع ۱۶۰ خوبه پس لاغرشو همون ۶۰ .۵۸.خوبه منم ۱۶۰ وزنم ۵۵ میخام چاق بشم خیلی لاغرشدم الان نمیدونم وزنم ...

اره گلم برای سلامتیم میخوام لاغر شم الان۶۷یا۶۵هستم

منو جاریم اینجا چطوره نگران نباشین جاریم راضیه کنارمه

عالی😍😘

اوهوم موفق باشی عزیزم

ممنون جانان همچنین