2777
2789
عنوان

لتروزول

117 بازدید | 6 پست

سلام دوستان، من این ماه شروع کردم به خوردن قرص لتروزول

لطفا کسایی که با این قرص نتیجه گرفتن بیان بگن دیگه در کنارش چه کارایی انجام دادن؟ 

امپولم زدن؟

همون ماه باردار شدن؟ 🥺🥺🥺

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 

من با این ماه  دومین بار میخورم دو روز دیگه موعدم هست ببینم چی هست.ولی برا من فولیکول ام رو هر ماه خیلی بزرگ میکنه هر دو ماه روز ۱۴سایز ۲۵میلی بوده ک دکترم گفت خوبه ولی بعضیا میگن نیست.نمیدونم دیگه من ماهی ک نخورده بودم فولی ۲۰میلی داشتم ک خوب بود ولی بخاطر نامنظمی پریودم بهم داد و..

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

من با این ماه  دومین بار میخورم دو روز دیگه موعدم هست ببینم چی هست.ولی برا من فولیکول ام رو هر ...

فولی بزرگ میگن کیست میشه

۲۰ هم خوب بود

من یدونه ۲۳ داشتم با چندتایی سایزای کوچیک

دکتر گفت خوبه دارو نمیخواد☹

مامان سونیام... کاربریم تعلیق شد☹دعاکنید دخترم به ارزوش برسه و خدا خیلی زود بهش خواهر برادر بده🌹اللهم صل علی محمد و ال محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فولی بزرگ میگن کیست میشه ۲۰ هم خوب بود من یدونه ۲۳ داشتم با چندتایی سایزای کوچیک دکتر گفت خوبه دا ...

منم نباید دارو میخوردم فک کنم.حالا این ماه بدون دارو میرم سونو ببینم فولی ام چنده

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

من با این ماه  دومین بار میخورم دو روز دیگه موعدم هست ببینم چی هست.ولی برا من فولیکول ام رو هر ...

اخی عزیزدلم انشالله این ماه نتیجه بگیری، چند وقته اقدامی؟ 

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 
فولی بزرگ میگن کیست میشه ۲۰ هم خوب بود من یدونه ۲۳ داشتم با چندتایی سایزای کوچیک دکتر گفت خوبه دا ...

دکتر من گفت اگرم کیست بشه با هر ماه پریود از بین میره🙄

اخی عزیزدلم انشالله این ماه نتیجه بگیری، چند وقته اقدامی؟

تقریبا یه سالی میشه