2789
عنوان

قد ۱۶۶

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 57 پست

خیلیا قدشونو چندسانت بیشتر میگن وگرنه همه میدونن میانگین قد خانما تو ایران ۱۶۰! دیگه اینهمه ۱۷۰ به بالا حتما از ترکیه اومدن😂

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با اجازه استارتر خانوما خیلی به دعاهاتون نیاز دارم خیلی🙏🏻💚😔 میگن 40 نفر از ته دلشون دعا کنن دع ...

منم براتون ایت الکرسی خوندم❤

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚
دروغ میگن بابا تازه ی تاپیک بود درباره قد همه میگفتن قد کوتاه خوبه و همشون ۱۵۰وخورده ای بودن😂😂

دوتا تاپیک همزمان پشت سر هم بزن بگو کی قدش بلنده خمه بالای ۱۷۰ 

دومی بگو کی قدش کوتاهه میگن ما .. بالاخره کوتاهن این نی نی ها یا بلند 😐🤔😄

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
من ۱۴😑✌ ۱۶۶ ام موخام ۱۷۲ یا ۱۷۳ بشم😭😭😭

من دوست دارم ۱۷۰ بشم ولی با این حال به ۱۶۵ هم رازیم ولی امید ندارم😭😭😭

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
اخه اینا بالای ۱۸۰ هستن🤣🤣🤣🤣

والا به خدا

من همیشه فکر میکردم قد بلندم یکی داشت به قد بلندا توهین میکرد بهم برخورد یکم

گفت تو مگه با 170فکر میکنی بلندی که بهت بر خورده

تو عمرم اینقدر ضایع نشده بودم😂

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

نخیر عاقا  اصلااا دختر باید کوتوله باشه 😎😐😲😞😒😒😒😒

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚

قد ۱۶۸ قد متوسط و طبق آماری که گرفتن از نظر آقایون جذاب تریم قد برای خانومهاست..

قد بالای ۱۷۲در ایران برای خانومها بلند محسوب میشه.. من ۱۷۵هستم.‌. سر پروژه ای بودم که از همه کوتاه تر بودم🥴🥴 اما خوب اغلب از سایرین بلندترم.. اینکه بلند یا کوتاه دیده میشی بستگی به جمعیتی داره که باهاشون خودت رو قیاس می‌کنی ♥️