2777
2789
عنوان

پسرم مریض شده😭

153 بازدید | 15 پست

بچه ها پسرم از صبح مریض شده اسهال و استفراغ همراه با تب بردیم دکتر آمپول و شربت داد گفت شاید گرمازده شده سوپ بده بهش منم فعلا درست نکردم سبزی نداریم هنوز گفت غذای سنگین نده ولی پسرم ماکارونی میخواد از صبحم هیچی نخورده چیکار کنم😭😭

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شالله حالش زود خوب بشه 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

سوپو مگه با سبزی میپزن ؟

ما گشنیز می ریزیم آره

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
خب بدون سبزی درست کن گناه داره طفلی مرغ وسیب زمینی وهویج بزار باهم بپزه

آره راست میگی پیاز هم اضافه میکنم

ان شالله حالش زود خوب بشه 

مرسی گلم مریضی اون مریضی من کاش من همه چیز بشه تا پسرم هیچیش نشه😭😭

وای منم دخترم اینطوری شد بردم دکتر گفت ویروسیه امشب بهش سوپ بده از فردا پوره سیب زمینی و کته با ماست ...

نمیدونم دکتر فقط گفت احتمالا گرما زده شده بهم گفت اگه اشتهاش باز شد گفت غذا بده غذای سنگین نده بهش اونم ماکارونی میخوا

مرسی گلم مریضی اون مریضی من کاش من همه چیز بشه تا پسرم هیچیش نشه😭😭

میفهمم عزیزم ، یه مادر حاضر هر مریضی بگیره ولی خار تو پای بچه اش نره . برای سلامتیش دعا میکنم 🌷

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

نمیدونم دکتر فقط گفت احتمالا گرما زده شده بهم گفت اگه اشتهاش باز شد گفت غذا بده غذای سنگین نده بهش ا ...

بپز براش ، ولی کم بده بخوره 

میفهمم عزیزم ، یه مادر حاضر هر مریضی بگیره ولی خار تو پای بچه اش نره . برای سلامتیش دعا میکنم 🌷

مادر شدن خیلی سخته خیلی ممنون گلم ❤❤

بپز براش ، ولی کم بده بخوره 

بابام براش موز آورد واسه اسهالش هر چقدر اسرار میکنم نمیخوره