2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 31 پست
خودش همیشه میگه دوست ندارم یعنی راس میگه؟ 

وقتی میگه تو چرا داری پاسوزش میشی؟

بگو طلاقمو بده مارو بخیر ، شمارم به سلامت

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
وقتی میگه تو چرا داری پاسوزش میشی؟ بگو طلاقمو بده مارو بخیر ، شمارم به سلامت

فک کردم جدی نمیگه هم میگه دوست ندارم هم میگه طلاقت دادم مهریت کوفتت بشه دیوونه 😂 تو دعوا میگع همش

کاربری دست دو نفر 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود تو به زن به سر درد و حالت تهوع انگارررررر دور از جونت داری میمیری شاید ج داد

😂😂😂😂😂😂واییی

ی مرغی داریم از وختی فهمیده گرون شده دیگه تخم نمیزارع میگه منو ببرین بیمارستان سزارین هیکلم خراب میشع😅😀 کاش ی بابا پنجعلی جیبی داشتم تا هرکی میخاس نصیحتم کنه یکی میخابوند دهنش😑😬کاربری قدیمی تعلیق شده ۸بار از سال۹۵ اینجام احترام ریش سفیدمو نگه دار باهام بحث نکن😓باید یروز بشینم پای درددل هنذفریم ببینم چشه چرا اینقد ب خودش میپیچع😕😣 رو زمینی زندگی میکنیم که خودش رو ``جو``گرفتع دیگع تکلیف ادماشمعلومه😛😒آخر نفهمیدم پشم شیشع کجای شیشس😟 دوص دارم بکشم پایین به هرچی خانومه ی حالی بدم ارادتمند شما «نرخ طلا»😎
فک کردم جدی نمیگه هم میگه دوست ندارم هم میگه طلاقت دادم مهریت کوفتت بشه دیوونه 😂 تو دعوا میگع همش

چرا میخندی

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
چیکار کنم دیگ برام مهم نیس عادت شده برام حرفاش

من جای تو بودم طلاق می‌گرفتم

الان میگه گوشی تو بذار زمین ب خدا سپردمت زندگیمو خراب کردی خدا محوت کنه 

در اتاقو ببند ، برو جاش ببین چه مرگشه

مشکل داره با گوشی دست گرفتنت؟خودش اینجوری نیست؟، په پرو تشریف داره به خدا.

وقتی گوشی میگیرم دستم میگه علاف برو کار کن خب من ور توانم نیس سنیم ندارمم فقط میتونم پول توجیبی از بابام بگیرم ب خاطر گرونی

کاربری دست دو نفر 🥰