2777
2789
عنوان

دعوا

294 بازدید | 31 پست

با شوهرم دعوامون شده چپ نگاه میکنه منم نتونستم تحمل کنم اومدم نشستم اتاق  تو گوشیم الان همش داره فش میده ....

دعوا تقصیر من نبود نگین برم ار دلش در بیار دیروز براش شربت بردم پرت کرد زمین

کاربری دست دو نفر 🥰

محل نده 

تکلیفتو مشخص کن 

من تاپیکاتو دنبال میکنم 

بگو اگه دوسم نداری طلاقم بد ه

خودتو از جهنمش راحت کن

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظهر یکی تاپیک زد شربت آبلیمو آورد واس شوهرش دعوا شون شد شما نبودی؟؟چرا همه سر شربت دعوا دارن

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

خود تو به زن به سر درد و حالت تهوع انگارررررر دور از جونت داری میمیری

شاید ج داد

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺

هر وقت عصبی هستین هر دو. طرف

بحث ادامه ندین

بمون تو اتاق تا اروم شی هم خودت هم شوهرت

بعد برو صحبت کن

میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤
ظهر یکی تاپیک زد شربت آبلیمو آورد واس شوهرش دعوا شون شد شما نبودی؟؟چرا همه سر شربت دعوا دارن

😂😂😂😂😂

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺

ن من همونیم ک هزار تومن شارز خواستم دعوا کرد قهره بعد شبش خیر سرم شربت بردم کیک پختم براش اشتی نکرد

کاربری دست دو نفر 🥰

واقعا چرا فحش ميده؟؟🤔

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800