2821
2789
عنوان

بیاید اخلاقای همو حدس بزنیم❤🍒

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 218 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا تا کسی بهم کاری نداشته باشه میزارمش روتخم چشام 

😀♥

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 
نظر لطفته گلم ولی همش حقیقته😍🥰😁

😍❤

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 
منممممم بگید😁🍓

مهربون پر انرژی شوخ 

نگبک، نگچان، چانگا، چانگ، گاچان، گابک  کدوم خوبه؟ 🥺🤧❤

تو کدومو دوست داری؟🥺

از بین نگبک و چانگا و چانگ یکیو انتخاب کن🤧❤️

نگبک خوبهه؟

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
فداتتتت💕💕چندسالته @bellatrixlestrng     بلا بیا پاترهد😂💕

باز یه نفرو شکار کردی؟😂✌

شکارچی_پاترهد#  

بله بله ایشونو میشناسم. یه بار باهاش حرف زده بودم.ولی اون موقع تو نبودی امپراطوری پاترهدیان دیگه منحطط و منهدم شده بود.😂😐

باز یه نفرو شکار کردی؟😂✌ شکارچی_پاترهد#   بله بله ایشونو میشناسم. یه بار باهاش حرف زده بود ...

اههههه 

پس بسیاررررر خوش اومدم✋ط چرا دیشب ساعت ۱۰ غیبت زد😐😑گرخیدم گفتم ینی ساعت ۱۰ وقت خوابه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
اههههه  پس بسیاررررر خوش اومدم✋ط چرا دیشب ساعت ۱۰ غیبت زد😐😑گرخیدم گفتم ینی ساعت ۱۰ وقت خوابه

ساعت ده وقت خواب ما نیست.وقت خواب گوشیمونه.با شارژر میره لالا😂😂

بعدشم آقا ما کنکوری هستیما‌.کله سحر پا میشیم تست میزنیم😑دیشب تا بخوابم ساعت یازده و نیم شد.امروز صبح کلا موقع تست زدن چرت میزدم.رتبه های برتر کنکور تو مصاحبه گفتن سر صبح تست بزنید که عادت کنید

.میخوام بدونم اونی که پیشنهاد داد کنکور ساعت هشت صبح برگزار شه کی بود😤😠

یک صفایی میده‌.هوا گرمه تو تختم نمیتونم بخوابم.میام جا میندازم تو سالن سمت شمال دریا سمت جنوب کوه.هر دو طرفم پنجره. یک بادی میزنه نایس.کیف میده ولو شدن و هری‌پاتر خوندن.

ساعت ده وقت خواب ما نیست.وقت خواب گوشیمونه.با شارژر میره لالا😂😂 بعدشم آقا ما کنکوری هستیما‌.کله س ...

ای جون😍💕پ ایشالله ک خوش بگذره😛😂منم دیشب زیرباد کولر داشتم دوفصل اخر شاهزاده دورگه میخوندم.

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
ای جون😍💕پ ایشالله ک خوش بگذره😛😂منم دیشب زیرباد کولر داشتم دوفصل اخر شاهزاده دورگه میخوندم.

ما امسال کولرو تحریم کردیم😐✌💔

همون پنکه طبیعی داریم جواب میده.😍

منم دیشب داشتم جام آتش میخوندم.فصل مرحله دوم.خیلی وقت بود نخونده بودمش.

ما امسال کولرو تحریم کردیم😐✌💔 همون پنکه طبیعی داریم جواب میده.😍 منم دیشب داشتم جام آتش میخوندم. ...

وای نه اینجا داره اتیش میباره😭خیلی گرمه.ما از اواسط اردیبهشت راه انداختیم 

وای نه اینجا داره اتیش میباره😭خیلی گرمه.ما از اواسط اردیبهشت راه انداختیم 

این جا هم روزا خیییییییییییییییلی گرمه.ولی بابام حاضر نمیشه کولر روشن کنه.چون تعرفه برقو بردن بالا😑میدونی چون به دریا نزدیکیم باد میزنه ولی آفتاب خیلی تنده همه جا داغ میشه.ولی از شیش بعد از ظهر به بعد هوا خنک میشه.با این پنکه پارس خزر قدیمیا و شربت خاکشیر و تخم شربتی یه جوری سر میکنیم دیگه😂بدبختی اینه در اتاقو ببندیم هوا گرم میشه.تلویزیونم روشن تست نمیتونم بزنم.باید منتظر بمونم حضرات چرتشون بگیره تلویزیون خاموش شه منم برم تست بزنم😐💔