2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام 

ی سخن از یک مرد

مردا مثل بچه 2 ساله ان

با سیاست رفتار کنید تا بچتون شه!

والسلام

الانم میتونید برید خونه پدرتون

کاربری مرد - فعال مدنی - کارشناس سیاسی امنیتی اقتصادی - پاسخگو هرررررررررررسوال دینی و سیاسی بشرط بقا کاربری             خدایا خودت کاربریمو نگه دار . پناه میبرم به تو از تعلیق کنندگان
سلام  ی سخن از یک مرد مردا مثل بچه 2 ساله ان با سیاست رفتار کنید تا بچتون شه! والسلام الان ...

البته خونه خودتون بهتره

کاربری مرد - فعال مدنی - کارشناس سیاسی امنیتی اقتصادی - پاسخگو هرررررررررررسوال دینی و سیاسی بشرط بقا کاربری             خدایا خودت کاربریمو نگه دار . پناه میبرم به تو از تعلیق کنندگان
سلام  ی سخن از یک مرد مردا مثل بچه 2 ساله ان با سیاست رفتار کنید تا بچتون شه! والسلام الان ...

سلام 

اول اینکه التماس دعا هر وقت حرم رفتین برا منم دعا کنید بتونم بیام حرم 

دوم اینکه چطور مث بچه دوساله رفتار کنیم؟؟

[QUOTE=195997720]چرا دعوات شد[/QUاصلا علاقشو بهم نشون نمیده. هی قربون صدقش میرم هی جانم جانم صداش میکنم که اونم یه محبتی نشون بده. فقط خوابو... یادش میوفته که باید زبون بریزه برام.یکی از برنامه های گوشیم رو بدون اجازه پاک کرده بود منم حرصم رو سرش ریختم و الا چیز مهمی نبود

سلام  اول اینکه التماس دعا هر وقت حرم رفتین برا منم دعا کنید بتونم بیام حرم  دوم اینکه چ ...

فک کنید میخوایید سر یه بچه رو شیره بمالید

شما با بچه قهر کنید لجوج میشه باید سرشو گرم کرد

حواسشو پرت کرد

باید باهاش بازی کرد و معامله کرد جوری که فکر نکنه دارید سرشو کلاه میذارید 

سیاستای زنونه رو کمن دیگ نباید بگم

نه بابا نمیخوام جریان کش پیدا کنه بیرون یه جایی نشستم توو ماشین

حل بشه انشالله

پس شب چی؟ حتما تا شب برو خونه 

میدونم خیلی عصبانی بودی ولی کاش با صحبت حل میکردی 

اشکال نداره یه کم که آروم شدی برگرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز