2777
2789

کسایی ک گرفتاری یا حاجت دارین بیاین ی راه عالی ک خیلی ها جواب گرفتن از امام صادق با سند براتون پیدا کردم فقط لطفا منم دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوش اومدین دوستای خوبم در کتاب اصول کافی روایت شده ک شخصی میره خدمت امام صادق (ع) و به ایشون میگه اقا خیلی گرفتارم تو خونه ام بی دلیل دعوا میشه گرفتار غم هستیم بچه ها غم اون موقع افسردگی همین الان بوده میگ اقا خیر و برکت از خونه ام رفته چکار کنم ؟ اقا می‌فرماید برو یک کوزه ک تا حالا آب ندیده رو پر آب کن ۳۰ مرتبه سوره قدر رو بخون و ب این آب فوت کن تمام اعضای خانواده با اون آب فقط یکبار وضو بگیرن و از اون آب با نیت های مختلف ی مدت مصرف کنن در ضمن هواستون باشه آب داخل کوزه تموم نشه هر بار ک کمی خالی شد دوباره آب بریزین روش دوستان نیاز نیس بگردیم دنبال کوزه اون زمان پارچ ک نبوده میتونیم ی پارچ ک تا حالا ازش استفاده نکردین بردارین استفاده کنین سخنرانی ک این رو میگفت میگفت تا حالا بیشتر از ۵۰ جلسه اینو گفتم و تماس های بسیاری داشتم ک گریه کردن حاجت های سختی بوده ک گرفتن دوستانی ک استفاده کردین التماس دعا برای سایر دوستان هر کی نتیجه گرفت ب دیگران هم بگه تا شکر گزاری خداهم کرده باشه گره از مشکله ی بنده خدایی هم حل شه 

فقط یه بار وضو بگیریم. از اب نخوریم؟

وضو رو فقط ی بار بگیر اما از آب هر چند بار خواستی بخور فقط هواست باشه آب تو چاه فاضلاب نره ی تشتی بزار زیرش بریز تو باغچه چون قرآن بهش خونده شده 

سلام خوش اومدین دوستای خوبم در کتاب اصول کافی روایت شده ک شخصی میره خدمت امام صادق (ع) و به ایشون می ...

دوستای گلم هواستون باشه وقتی وضو گرفتین آب تو چاه فاضلاب نره حتما تشت بزارین زیرش بریزین تو گلدان یا باغچه چون قرآن بهش خونده شده