2789
عنوان

اکو مری

202 بازدید | 6 پست

دوستان کسی اکو میری انجام داده چند لحظه محبت کنه بیاد تاپیکم چندتا سوال دارم 🙏🙏🙏

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

یعنی هیچ کس انجام نداده🙁

لبیک یا سید مجتبی حسینی خامنه ای ❤😍 خدایا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید خدایا مراقب رهبرم باش ازبلا و شیطان و دشمن دور نگهش دار🌷❤🇮🇷

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میدونم از تاپیک خیلی وقته گذشته شما اکومری دادین منم قراره بدم استرس دارم چطوره؟

سلام عزیزم چی شده اصلا نگران نباش عزیزم

میدونم از تاپیک خیلی وقته گذشته شما اکومری دادین منم قراره بدم استرس دارم چطوره؟

اصلا نگران نباش بی حسی میزنن

یعنی میخوابی؟ حس یه چیزی تو گلو خیلی بده

نه عزیزم سر میکنن

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز