2777
2789
عنوان

خرگوش

81 بازدید | 9 پست

میخوام خرگوش از نژاد لوپ بگیرم  ماده بگیرم یا نر میشه کمکم کنید به حیوون علاقه زیادی دارم و در باره نگهداری بهم مفصل توضیح بدید

تعداد رای : 0
نظرسنجی
ا
0
0%
ک
0
0%

اول اینکه نر باید بگیری چون ماده پریودی داره و همه جا به گند میکشه

دوم اینکه من داشتم سر دوماهه ردش کردم .خیلی هم دلم شکست از اینکه رفت ولی کل زندگی رو نجس میکنه.گل به گل زندگی رو جیش و پیپی میکنه بخاطر اینکه مرز گذاری میکنه .

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ویلایی هستی بگیر ..اپارتمان اذیت میشی اگه به نجسی پاکی تمیزی حساسب

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
اگه ویلایی هستی بگیر ..اپارتمان اذیت میشی اگه به نجسی پاکی تمیزی حساسب

آپارتمانی ولی چون تنهام رفیق و اینا ندارم به یه حیوون نیاز شدیدی دارم خواستم سگ و گربه بیارم اما دردسر اونا بیشتره

آپارتمانی ولی چون تنهام رفیق و اینا ندارم به یه حیوون نیاز شدیدی دارم خواستم سگ و گربه بیارم اما درد ...

اها پس اینجوری حتما بگیر عاشقش میشی

بشدت تو دل جا میکنه من هنوز دلم پیششه.مشکلم فقط با پیپی کردن و جیشش بود که همیشه زندگیم زیر جیش و پیپی بود.

یه چیز دیگه مال من حدود دوماهه بود شروع کرده بود دیگه لباس میجویید .چوب و ام دی اف میجویید .ذات خرگوش اینه که عاشق جای تاریکع  و دوس داره همش بازی کنه .