2777
2789
عنوان

پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 28 پست

عزیزم برو دکتر تغذیه بهت دقیق میگه معمولا طبع اقا باید گرم باشه طبع خانم سرد .

خانمهایی که طبعشون گرمه معمولا بچه شون دختر میشه 

اگه تهران هستی برو بیمادستان عرفان دکتر تغذیه

بعدشم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته .عزیزم از خدا بخواه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درسته ولی رحم قلیای نباشه ام نمیشه.آی یو آی میخوام بکنم رحم باید قلیایی باشه که ببنده

آره من یادمه مادربزرگ دوستم میگفت بشینی تو مخلوط آب و سرکه بچه میشه دختر چون اسیده دیگه 

بشینی تو مخلوط آب و جوش شیرین پسر میشه😂

مبنای علمی نداشت یه چیزی میگفتن 

ببین من جنسیت برام ملاک نبود ولی چون درگیر ناباروری بودم، طب سنتی و پرهیز غذایی و حذف سردیجات برای خودم و شوهرم داشتم، شکر خدا الان باردارم و جنسیت پسر شد

شوهرت به خصوص اصلا خیار و گوجه و لبنیات و گوشت گاو و مرغ نخوره، ارده و شیره و خرنوب و عرق کاسنی و قطره آفرودیت بخوره، هگخودتم سعی کن گرمی بخوری، موز هم زیاد بخوره شوهرت، احتمال 96 درصد بچه پسر میشه

ببین من جنسیت برام ملاک نبود ولی چون درگیر ناباروری بودم، طب سنتی و پرهیز غذایی و حذف سردیجات برای خ ...

شوهر بیشعورم میره بیرون هی ِبلیمو وپنیر میچپونه شکنششش دیونم کرده

ببین من جنسیت برام ملاک نبود ولی چون درگیر ناباروری بودم، طب سنتی و پرهیز غذایی و حذف سردیجات برای خ ...

از موز زنجبیل وسیر وجگر سیب زمینی پخته خوردن دارم تهوع میکنم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز