2821
2789
عنوان

سفید کردن پوست

288 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کسی از پن روشن کننده ی پوست استفاده کرده ؟تاثیری داشته؟؟ ایا اگه کنار بذار بذاریم دوباره پوستمون برمیگرده به حالت اول؟؟؟ 

لطفا اونایی ک اطلاع دارن جواب بدن

ممنوووووون

بنظرم برمیگرده من ی مدت میخواستم صورتمو برنزه کنم ولی کوتاه مدته

ممنون عزیزم،‌دیروز رفته بودن دکتر پوست  همونجا لوازم ارایشی هم داشت بهم گفت واسه شستشوی صورت از چی استفاده میکنی؟ گفتم صابون ، یه پن هم بهم داد! مونده بودم استفاده کنم یا نه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنون عزیزم،‌دیروز رفته بودن دکتر پوست  همونجا لوازم ارایشی هم داشت بهم گفت واسه شستشوی صورت از ...

واسه یه مدت تا زمانیکه استفاده میکنی خوبه ولی اگه دیگه نزنی برمیگرده..منم ماسک میزدم ولی دیگه حسش نیست 

عزیزم تایپیکتو ساعت ۱۰ ونیم لینکشو بذار تو @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 بذار تو این ساعتای دیگه قفله خودش ساعاتشو گفته تو تایپیک 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 
چه پنی بهت دادهمن استفاده میکنم و عالیه کلا به جای صابون پن بزن صابون اصلا برای پوست خوب نیست

روش نوشته بود پن روشن کننده ی پوست! مارکش یادم نیست! دیگه استفاده نمیکنم! ترسیدم پوستم رو خراب کنه! و بعدش ک ی وقت نباشه؛ پوستم خراب بشه!

کلا احساس میکنم نسبت به قبل شاید

یه درجه پوستم تیره شده!

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز