2777
2789
عنوان

معصومه رسولی

4385 بازدید | 28 پست

واااای چه خانم کدبانویی هست 

آشپزواقعی که باعشق برا همسر و پسرش آشپزی میکنه کسی میدونه اهل کجاست؟؟عاشق آشپزی ها و نجابت و خانومیشم

اگه عضو کانالش تو تل نیستین حتما عضو بشین عالیه

کانالش آشپز باشی هست اسمش

خوشبحال همسرش که همچین خانم هنرمندی داره

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این تبلیغ بود آیا

ن بخدا ....اصلا نمیشناسم تبلیغ کنم میگم بجای تاپیکهای جاری و مادر شوهر همچین کانال هایی رو معرفی کنیم یکم مام به هنرهامون اضافه بشه

گفتی تو تلگرام؟

اره تو تل ...واقعا محشره خیلی حسودیم میشه به این همه کمالات و هنرش

خوشبحالش ایشالا تنش سالم باشه همیشه

ن بخدا ....اصلا نمیشناسم تبلیغ کنم میگم بجای تاپیکهای جاری و مادر شوهر همچین کانال هایی رو معرفی کنی ...

اره واقعا چی میشه آدم چیزای خوب رو بهم معرفی کنه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

من تو اینستا دنبال میکنم خیلی دستورات خوبه هر چی درست میکنم عالی میه واقعا

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
خیلی لهجه داره که قالب رو میگه گالب . من کیک هویج از دستورش درست کردم خیلی خوب شد

من اصلا متوجه نشدم 😁ایول بهش که ترکه هم زبانمه

اره تو تل ...واقعا محشره خیلی حسودیم میشه به این همه کمالات و هنرش خوشبحالش ایشالا تنش سالم باشه هم ...

حتما میرم میبینم

اتفاقا دنبال یه همچین کانالی بودم

ممنون❤

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight