2777
2789
عنوان

ازمایش تیرویید

203 بازدید | 23 پست

سلام.دوستان من باردارم.tsh داده بودم.گفت کافی نیست.دکتر غدد برام ازمایش t3,t4 و ntp  هم نوشت.رفتم ازمایشگاه گفت ۳۵۰ میشه. جایی رو میشناسید با تامین اجتماعی  هزینه ش کمتر بشه.بیمارستانای دولتی انجام میدن ؟ چون شوهرم هنوز حقوق نگرفته 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از دو تا ازمایشگاه پرسیدم.گفتم با دفترچه ۳۶۰ .ازاد ۳۹۰

نمیدونم چطوریه شاید خیلی تخصصیه

.او داشت گور تورا میکند، تو نگران خستگی دستش بودی،آدم احمق.❌آقایان درخواست دوستی ندید مگه عزت نفس ندارید به خانم متاهل درخواست میفرستید❌❌❌❌❌

مطمئنی من انجامد دادم همین هفته بادفترچه تازه چندتا آزمایش دیگه هم همراش بود شد 148 یه آزمایشگاه دیگه سوال کن آز تیروئید نهایتأ بشه 80 

💕امیدوارم امضای خدا پای تمام حاجت ما باشد💕. 🤲🏻التماس دعا🤲🏻

[QUOTE=195979641]شماره کارت بده من میریزم برات شوهرت حقوق گرفت پس بده [/QUOTE

وای نه.ممنونم.خودم پونصد تو کارتم دارم.فقط چون میترسم حقوق شوهرمو دیر بدن پول لازم بشیم ،دنبال جایی ام که با پول کمتر بتونم انجامش بدم

مطمئنی من انجامد دادم همین هفته بادفترچه تازه چندتا آزمایش دیگه هم همراش بود شد 148 یه آزمایشگاه دیگ ...

عزیزم عکس ازمایشایی که برام نوشته میفرستم ،ببینید شمام اینارو داشتید یا نه

[QUOTE=195979641]شماره کارت بده من میریزم برات شوهرت حقوق گرفت پس بده [/QUOTE وای نه.ممنونم.خو ...

من هیچ تعارفی ندارم شما مثل خواهرم باردار هم هستی، باید انجام بدی من میدم بعدا پس میدی. ندادی هم فدای سرت عزیزم. 

اگه میخوای زودی درخواست بدت خصوصی بفرست شماره کارت رو چون باید برم عابر بانک ، موبایل بانک ندارم برات بریزم عزیزم