2777
2789
فكر نكنم از مادر بزرگ برسه مادر پدر شنيدم مادر بزرگ ن اينطوري بود ك يه حقوق نسل در نسل ميگرفتن

شوکه شدم میگم بخاطر پول چه کارهایی میکنن  واقعا می ارزه ادم بخواد همچین کاری بکنه  ادم قناعت زندگی میکنه  ازخرج بوتاکس  ژل صورت میزنه  

چی بگه ادم  به کجا داریم میریم    

قانونی شاید درست باشه ولی بنظر من حرامه 

خیلیا پول شام ندارن  بعد این قانونهای بدرد نخور 

پول چقدر کثیفه

[QUOTE=195980179]شوکه شدم میگم بخاطر پول چه کارهایی میکنن  واقعا می ارزه ادم بخواد همچین کاری بکنه  ادم قنا ...[/QUOTE 

كسي كه درامد نداره شوهر نداره پدر مادر نداره چ اشكالي داره حقوق مادرشو بگيره أز اينكه جلو بقيه دست دراز كنه ك بهتره

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم .همسایه تاپیکشو قفل کرد .شوهر شماهم شکاکه .بدبینه .دهن بینه .خوبی نداره ؟

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏