2777
2789

سلام ب نام خدا

هیچ رفتار خوبی ندارم

فیلا خدافظ😂😂

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی چیزا هست وباید همه رورعایت کنی تایه خانوم ایده آل باشی مثل احترام البته متقابل ،اینکه اگه مشکلی داره باخانوادش ودرد دل میکنه یارفتاربدازخانوادش دیده به هیچ عنوان دخالت یابدگویی نکنی وفقط سکوت وشنونده بودن کافیه،اینکه اویزونش نباشی حتی اگه یه خانوم خانه دارباشی همیشه خودتوسرگرم کنی تااون صدات کنه وطالبت باشه

اینکه یادت باشه تویه خانومی وهمیشه باید بوی خوب بدی ومرتب باشی تاشوهرت بادیدن توتوخونه سرحال بیاد نه اینکه نامرتب وشلخته من خودم قبل ازاومدنش دوش میگیرم ویه کم ارایش میکنم

مرسی عزیییزم اگربلزم موردی بود دوست دارم بدونم

میدونی عزیز دلم وقتی سعی کنی خودت باشی وهمسرت هم عادت کنه همون خود واقعیتودوست داشته باشه دیگه فقط کافیه به خودت برسی آروم حرف بزنی مرتب وتمیز باشی صد درصد اونم توزندگی برات سنگ تموم میزاره وصحبت کردن بابچه ها به دورازهرگونه خشم وصدای بلندوتنبیه نادرست 

مرسی عزیییزم اگربلزم موردی بود دوست دارم بدونم

امیدوارم حرفام به دردت بخوره عزیزدلم این روبدون مابایددردرجه اول خودمونو دوست داشته باشیم وبرای دلم خودمون زندگی کنیم نه دیگران اینجوری میبینیم که همه چی ناخواسته روبه راهه

نامزدم عزیزم ولی اره قراره تو یک ساختمون باشیم

عزیزم انشالله خوشبخترین باشی منم ۷سال بامادرشوهرم تویه ساختمون زندگی کردم مشکل بود ولی سعی میکردم حد رورعایت کنم اوایل که بچه نداشتم فقط عادتشون دادم بادعوت میرفتم اولا زورشون میومد میگفتن مادعوت نمیکنیم منم نمیرفتم بخداکم کم یادگرفتن دعوت کردن وفقط خونه ی منم بادعوت میومدن یه جاریمم اونجابود ولی حدخودشو نمیدونست همش بی احترامش میکردن الان منو خیلی دوست دارن بااینکه ازاول مخالف قانونهام بودن بعدش که بچه دارشدیم هیچ وقت نذاشتم پسرم تنهابره هیچ وقت واینم عادت شد

نامزدم عزیزم ولی اره قراره تو یک ساختمون باشیم

میدونی گلم برای خودت حریم بزار نزارفضولی کنن لازم نیس با سروصدا ودعوا باکارات بهشون بفهمون البته که بایدهمسرتم باهات هماهنگ باشه