2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نشسته ام ب در نگاه میکنم سینگلی اه‌میکشد😂😐💔

😂😂😂😂راه حل بده بجا اینکه آه یکشی

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎
من الان كانسيلر زدم معلوم نيست

اگ پنکک بزنم خیلی ضایعس بنظرت؟

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎
پس شدی پلنگ صورتی که    

دقیقا😐😑

منم ی سری گردنشو همچین کبود کردم تا چن روز کرم پودر براش میزدم😆🤣✌🏼

بیچاره بازوهاشم همیشه گاز میگیرم😐

هرکی ندونه فک میکنه وسط ... کبود شده نمیدونه از کرم زیادمه گازش میگیرم😐🤣🤣🤣

کاربری سوممه😐🔫
دقیقا😐😑 منم ی سری گردنشو همچین کبود کردم تا چن روز کرم پودر براش میزدم😆🤣✌🏼 بیچاره بازوهاشم هم ...

وای بیچاره.اقات گاز چرا؟واسه من ک کبود ن سیاه میکنه بس عمیق وارد عمل میشه  

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
کیسه یخ بذار .پماد بگیر از داروخونه بگو برا کبودی می‌خوام میده 😎😜💔

دیر میشه 

تقریبا من ساعت ۶ باید برم اونجا حالا چ گلی ب سرم بگیرم

وای بیچاره.اقات گاز چرا؟واسه من ک کبود ن سیاه میکنه بس عمیق وارد عمل میشه    

من ابراز علاقم با گازه😐😂

روزی کم کم ۳ تا گازش میگیرم😁

اونروز بازوشو همچین کبود کرده بودمممم برعکس همیشه بخاطر گاز نبود😐😂

خونه مامانش اینا بودیم اومد لباس عو1 کنه از زیر رکابی داش لباسشو دراورد یهو فهمید دستش کبوده از اونورم ابجی و مامانش جلوش😂😂🤣🤣🤣

ی نگاه کرد ب من سریع دسشتشو گرف رو بازوش رف تو اتاق اخرشم عمم (همون مادر شوهرم) دید فک کنم  ب رو خودش نیاورد🤣🤣🤣

کاربری سوممه😐🔫
لباس یقه دار

بنظرت تو این گرما لباس یقه دار یکم ضایع نیس؟😂

فرض کن با یقه اسکی برم وسط مهمونی 😂😂😂😂