2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عین نجاست بهش مونده، نجسه عزیزم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
چند بار شسته شده

در هر صورت نرفته دیگه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
در هر صورت نرفته دیگه

مشکلی نداره و پاکِ

👇

سئوال: اگر لباس آلوده به خون یا منی را بشوئیم ولی پس از تطهیر، باز رنگ و اثر آن باقی بماند؛ آیا این مقدار شستن كفایت می‌كند؟
جواب: اگر عین نجاست منی یا خون از بین برود و شسته شود، پاك می‌شود هر چند رنگ آن باقی باشد و از وسوسه اجتناب لازم است. (ر.ک استفتائات امام خمینی(ره), ج1, س334)

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
مشکلی نداره و پاکِ 👇 سئوال: اگر لباس آلوده به خون یا منی را بشوئیم ولی پس از تطهیر، باز رنگ و اثر ...

عزیزم خونی که داخل پارچه رفته و رنگش مونده، شما بگو الان رنگ چه چیزی داخل پارچه است؟ وقتی با مایع قوی شسته بشه میره (مثل سفید کننده) یعنی عامل خارجی روی پارچه وجود داره. و اون عامل خون هست.

باتوجه به اینکه وایتکس هر رنگی رو نمیبره

این دیگه نیازی به استفتاء نداره🤦‍♀️

دیگه خود دانید🤷‍♀️

عزیزم خونی که داخل پارچه رفته و رنگش مونده، شما بگو الان رنگ چه چیزی داخل پارچه است؟ وقتی با مایع قو ...

رنگ خونه اما اصلش برطرف شده ، با توجه به همون استفتاء اگه توجه کرده باشید نوشته باید از وسواس اجتناب کرد

استارتر هم حکم این لکه ی خون رو لباس رو میخواد بدونه ، نه نظر شخصیه شما رو

مثلا حنا هم گیاهی هست که وقتی روی پوست و ناخون میذارن رنگ میشه برای  وضو و غسل هم مشکلی نداره اما لاک مانع وضو و غسلِ ، هر دو رنگ هستن اما با حکمی متفاوت

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
رنگ خونه اما اصلش برطرف شده ، با توجه به همون استفتاء اگه توجه کرده باشید نوشته باید از وسواس اجتناب ...

نظر شخصی ندادم حکمی که بلدم گفتم، بحث وسواس نیست

حنا با وایتکس نمیره، چون رنگ گرفته اما خون میره. درضمن حنا که نجس نیست

عرض کردم خود دانید، لطفا ریپلای نکن ممنون 

نظر شخصی ندادم حکمی که بلدم گفتم، بحث وسواس نیست حنا با وایتکس نمیره، چون رنگ گرفته اما خون میره. ...

دوست عزیز میشه حکم مستند( نه شخص خودتون) رو این جا کپی کنید؟ 

منم براتون حکم آوردم ، منبع موثق معرفی کنید

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
ما درسشو خوندیم این خونه عزیزم نه رنگ نظر شخصی ندادم حکمی که بلدم گفتم، بحث وسواس نیست حنا با وایت ...

عزیزم این که شما درشو نخوندید که نشد منبع مستند و موثق!

شما منبع رو بگو من پیدا میکنم 

در هر صورت اگه راهنمایی میکنیم باید درست باشه

خدای نکرده اگه طرف رو به اشتباه بندازیم مسئولیت به خطا رفتنش به عهده ی ماست

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

استارتر جان اینم حکم رهبر در مورد سوالتون

* باقی ماندن رنگ نجاست بعد از تطهیر

سؤال: زمانی که لباس های خونی را می شوییم، بعد از آب کشی جای لکه های خون دیده می شود، حکم آن چیست؟

جواب: اگر جرم و جسم خون از بین رفته و فقط رنگ آن باقی مانده باشد، پاک است.

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋