میگن هرکی دنبال این چیزا بره هرچی انرژی منفیه به خودش جذب میکنه
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اگه دعانویس با جن ارتباط داشته باشه...بعضیاشون ارتباط ندارن دعاهاشونم اثر نداره واقعا
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن 📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫
خیر اینطور نیست..اجنه توی دنیای ما نیستن که برای هر طلسمی سرکارشون بیفته تو دنیای ما..اصولا جن ها رو ...
زندکی مامان اینا طلسم شده
خودم با چشم خودم جن رو دیدم که روی بابام نشسته شبیه خفاش قد کوتاه وسیاه بود
💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن 📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫
پسرخاله پدرم سالهاست عضو یع گروهایی هستن...من نمیدونم چیه فقط میدونم با جنا سرو کار دارن...مامانم گف رفتیم عروسی دختر خواهرهمین مرده...گف یهو وسط عروسی صندلیا خودبه خود میرفتن بالا و محکم پرت میشدن این ور و اون ور...مرده گف بااستادم دعوامون شده یه جنی داره فرستاده سراغم اذیت کنه😐
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
بله متاسفانه انواع جن و شیطان پاشون باز میشه ب خونه تون . حرفای استادرائفی پور در مورد جن و شیاطین رو دنبال کنید ببینید چی ب روز آدما میارن . یادمه استاد رائفی پور میگفت خدا و پیغمبر نهی کرده اینجور جاهارو . وقتی خودت میری قفس شیر رو باز میکنی دیگه خودت میدونی و آقا شیره ! یعنی تا جای ممکن پرهیز کنید دیگه بعده اون ب سختی میشه شرشونو کم کنید از سر خونه و زندگیتون