خوشکم_۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 5827 عنوان عرق یونجه خریدم برا چاقی به نظرتون این چیزای صورتی رنگ چیه توش+عکس 358 بازدید | 18 پست دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم 1400/04/01 | 13:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
afsaneh67 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 13857 من نمیبینم😑 عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
سوفیاخانم عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 5537 من یه بار خریدم،از اینا نداشت از خوده عطاری میپرسیدی خو دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
peyk عضویت: 1400/02/31 تعداد پست: 2047 یاد وقتی افتادک ک دارم نهار پلو میخورم اب میخورم دوسه تا دونه برنج میره تو لیوان:/
خوشکم_۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 5827 من یه بار خریدم،از اینا نداشت از خوده عطاری میپرسیدی خو وقنی اومدم خونه تکونش دادم دیدم دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40765 ایناراکثرعرقادارن ته نشینای مواد اون عرق یونجه س توی عرق نعناهم هست راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خوشکم_۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 5827 من نمیبینم😑 دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
خوشکم_۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 5827 ایناراکثرعرقادارن ته نشینای مواد اون عرق یونجه س توی عرق نعناهم هست اها ممنون فک کردم خراب شده دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
خوشکم_۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 5827 این اصله نمیدونم دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40765 اها ممنون فک کردم خراب شده نه خیالت راحت تکونش نده واستفاده کن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خوشکم_۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 5827 نه خیالت راحت تکونش نده واستفاده کن چرا تکون ندم و استفاده نکنم دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
pandajonam عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 1434 نمیدونم مام عرق یونجه میگیریم خودمون وقتی اصل باشه توش از این زردا هس
خوشکم_۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 5827 مام عرق یونجه میگیریم خودمون وقتی اصل باشه توش از این زردا هس به نظرت باهاش چاق میشم دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
pandajonam عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 1434 به نظرت باهاش چاق میشم عسل کنجد و کره بادوم زمینی مخلوط کن بخور اینم بعد اونا بخور