2777
2789
عنوان

فیبروم

102 بازدید | 14 پست

سلام من چند سالی فیبروم داشتم وخیلی هزینه کردم حتی میخاستم عملم کنم ولی چون گفتن عوارض داره ترسیدم وهمچین کاری نکردم بعداز طریق یکی از اشناهام بایه دکتری اشناشدم وروش قطعی رو بهم پیشنهاد دادند ومن درمان شدم

خب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه من عمل کردم ده خرداددو تا دو سانتی داشتم یه پلیپ هم دارم که بیست تیر باید هیستروسکوپی بشم ر ...

سلام عزیزم شما لاپرا کردی بعد باردار شدی؟

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

سلام نه عزیزم من مثل سزارین عمل باز کردم ویک بار هم هیسترو شدم

عزیزم چراا عمل باز مگه فیبرومات بزرگ بودن؟من سه تا کوچیک دارم یه سقط داشتم ایقد میترسم بگن عمل کن😔

عزیزم چراا عمل باز مگه فیبرومات بزرگ بودن؟من سه تا کوچیک دارم یه سقط داشتم ایقد میترسم بگن عمل کن😔

من برا فیبروم هیستروسکوپی انجام دادم مثل یه سونو گرافی 

واسه کیست عمل باز انجام شد

من برا فیبروم هیستروسکوپی انجام دادم مثل یه سونو گرافی واسه کیست عمل باز انجام شد

اهاا خدا بچه هاتو حفظ کنه عزیزم😍

من برا فیبروم هیستروسکوپی انجام دادم مثل یه سونو گرافی واسه کیست عمل باز انجام شد

سلام عزیزم من چن روز پیش سونو انجام دادم واسه فیبروم یه سانتی داخل رحم باید هیسترو بشم مال شما هم داخل رحم بود؟بعدش دیگه در نیومد؟خیلی نگرانم😔

سلام عزیزم من چن روز پیش سونو انجام دادم واسه فیبروم یه سانتی داخل رحم باید هیسترو بشم مال شما هم دا ...

سلام

بعد از هیسترو باردار شدم و بعد از زایمان هم بررسی نکردم ببینم برگشته یا نه