2777
2789
عنوان

سلام😔

59 بازدید | 2 پست

میشه یه سوره یه آیه حتی یه صلوات برا اینکه شوهرم کارش درست بشه و بره سره کارش بفرستین الان ۴ ماه ک حقوق بهش ندادن و میگن هم دیگه لازمت نداریم قسطامون ۴ ماهه مونده عقب کرایه خونه آب و برق گاز و..... کلی بدبختیه دیگه توروخدا برامون دعا کنید شنبه بره سرکارش 

من همونیم ک هیچوقت باور نمیکردم مامان بشم همونی ک شوهرم ب بچه ای محبت میکرد از حسادت دق میکردم همونی ک دیگه امید ب بی بی چک زدن نداشتم دیگه  خیال بافی نمیکردم ک بچم تو بغلم باشه همونیم ک امیدم ته کشیده بود درست وقتی ک نا امید شدم درست وقتی ک دیگه بریدم برام معجزه شد اره من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد😍 الان دخترم ۲ سال و نیمشه  نا امید نشین
از صمیم قلبم براتون دعا کردم    

مرسی فدات😘

من همونیم ک هیچوقت باور نمیکردم مامان بشم همونی ک شوهرم ب بچه ای محبت میکرد از حسادت دق میکردم همونی ک دیگه امید ب بی بی چک زدن نداشتم دیگه  خیال بافی نمیکردم ک بچم تو بغلم باشه همونیم ک امیدم ته کشیده بود درست وقتی ک نا امید شدم درست وقتی ک دیگه بریدم برام معجزه شد اره من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد😍 الان دخترم ۲ سال و نیمشه  نا امید نشین

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com