2777
2789
عنوان

ی مشکلی دارم

75 بازدید | 15 پست

من اصلا از جیزی لذت نمیبرم ی مدته اینطور شدم ی دوره ای استرس زیاد کشیدم بعدش این بلا اومد سرم خوابم بهم خورده تو خواب انگاری ذهنم بیداره اصلا زندگی برام معنی نداره فقط دوست دارم بخوابم یا گریه کنم  نمدونم چه مرگمه

سلام ب نام خدا

منم همینطورم😂🥺

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه حداقل میخندی

بخدا خسته شدم از بس گریه کردم

فقط وقتی میام تو نی نی سایت یکم حالم بهترمیشه اخه اینجا فضای باحالیه

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
من از دوستامم فراریم

من که با هیچ کدومشون ارتباط ندارم فقط تو نی نی سایت چت میکنم

کی خوب میشم

ببین بستگی به خودت ومحیط داره خودت باید تلاش کنی اگه واقعا خیلی خسته ای سه روز یه هفته خودتو ول کن به همون حالت که هستی مثلا نمیخوای حموم کنی نکن میخوای تا شب بخوابی بخواب میخوای زشت باشی باش بعد اون زمانی که مشخص کردی بلند شو یه برنامه بنویس چیا واجبه انجام بدی اونا رو انجام بده مثلا لباس شستن آرایشگاه درس حالا هرچی دیگه  امتحان کن نتیجه میگیری