2777
2789
عنوان

خانم های متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 55 پست
اصن برام مهم نیس چ بهتر حالا همچین آدمای شاخص و مهمی نیستن ک منو عضو خودشون بدونن بعدم اصن ب روی خود ...

یه کار دیگم کرد تولد6 روز پیش بوده زنگ نزده واسه همه زنگ میزنه بعد 6 روز که شوهرم به روش اورده زنگ زده میگه تولدتم که ما رو نگفتی منم گفتم تولد نگرفته بودم گفت واست یه چیزی خریدم اومدی بهت میدم

یه کار دیگم کرد تولد6 روز پیش بوده زنگ نزده واسه همه زنگ میزنه بعد 6 روز که شوهرم به روش اورده زنگ ز ...

فقط کم محلی 

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مثل دوستان نمی خوام بگم نه مهم نیست و ....

چرا ناراحت میشم یه بار با خانواده شوهرم رفتیم بیرون عمس انداختیم خواهرشوهرم عکس خودش و مادرش و پسرم و شوهرم رو گذاشت منو نذاشت یه روز به خنده بهش گفتم گفت من اون روز تو گوشیم اصلا از تو عکس ننداخته بودم .....عذر بدتر از گناه ولی خوب چه میشه کرد ولی حق داری اراحت شی 

اون موقع که مریض و گرفتارن عروس خانوادشونه مواقع دیگه نیست

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من مثل دوستان نمی خوام بگم نه مهم نیست و .... چرا ناراحت میشم یه بار با خانواده شوهرم رفتیم بیرون ع ...

بخدا عقده ایی بودن خودشونو میرسونن از عمد این کارو میکنن برای من که زیرش نوشته خانواده

شما باشی بهت برنمیخوره فوری دست پیشو میگیره خب تو که زنگ نزدی دیگه چرا میگی ما رو نگفتی

ناراحت میشم ولی با کم محلی حالشونو میگیرم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

یه کار دیگم کرد تولد6 روز پیش بوده زنگ نزده واسه همه زنگ میزنه بعد 6 روز که شوهرم به روش اورده زنگ ز ...

من مادرشوهرم اصلا نمیدونه تولدم کیه

اگه بدونه هم ب روش نمیاره

منم تولدشو تبریک نمیگم

نه انتظار ازش دارم نه براش کاری میکنم

خیالمم راحته

اخه اون انتظار داره روز تولدش بچه هاش جمع شن خونش 

اگه دعوت کرد برید اگه دعوت نکرد بگید حواسمون نبود یا کار واجب داشتیم یادمون رفت

شمام متقابلا اگه دوست داشتین بیاد برا تولدتون دعوتش کنید

ممنون از اینکه جواب دادی اگه کادو داد چیکار کنم اصلا دلم نمیخواد واسم ارزشی نداره

بگیر ازش ولی استفاده نکن تولد خودش یا یکی از اعضای خانواده اش شد بهشون بده آااااای میسوزه