2777
2789
عنوان

iui

249 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها ۷ روز iui  کردم روز ۴ سه تا لکه قهواه ای دیدم و دو بار بعد iui  تو روز ۲ و ۴ نزدیکی داشتم بنظرتون امزدی هست الان درد سینه دارم سبیه پریودی  هنوز ۱۰ روز دیگه مونده تا پری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم رفتی ازمایش؟

سلام عزیزم.نه.امروز روز ۹ هستم هنوز باید۵ روز دیگه صبر کنم😔 هرچند اصلا امیدی ندارم. تموم علائم پریودی مثل دفعه قبل رو دارم.جوش زیرپوستی درد پا درد سینه ...😔😔

سلام عزیزم.نه.امروز روز ۹ هستم هنوز باید۵ روز دیگه صبر کنم😔 هرچند اصلا امیدی ندارم. تموم علائم پریو ...

منم امروز روز ۱۳ ای یو ای هستم شنبه باید برم ازمایش بدم.

دو سه روز بود درد پریودی داشتم و ترشح و کلی پیشونیم جوش ریز زده.یسریا میگن از عوارض استفاده از شیافم هست

چ تاریخی ای یو ای انجام دادی؟

منم امروز روز ۱۳ ای یو ای هستم شنبه باید برم ازمایش بدم. دو سه روز بود درد پریودی داشتم و ترشح و کل ...

من امروز روز ۹ هست. متاسفانه همه علائم پری رو دارم دقیقا مثل iui ماه قبلم😔 سه شنبه باید برم آزمایش بدم 

من امروز روز ۹ هست. متاسفانه همه علائم پری رو دارم دقیقا مثل iui ماه قبلم😔 سه شنبه باید برم آزمایش ...

عزمزمه علائم بارداری و علائم پریودی شبیه به همه انقدر زود ناامیدشدی، اگ قراره اتفاقی هم بیوفته بااین همه ناامیدی نمی افته ها.یکم ریلکس باش.

مشکلتون چی هست عزیزم ک رفتید ای یو ای

عزمزمه علائم بارداری و علائم پریودی شبیه به همه انقدر زود ناامیدشدی، اگ قراره اتفاقی هم بیوفته بااین ...

من سنم بالاس ۳۷ سالمه. ذخیره تخمدانم ۵وهفته . میگن یه مقدار تنبلی دارم.شوهرم اسپرمش سالمه.ولی نمیدونم چرا نمیشه😔

من سنم بالاس ۳۷ سالمه. ذخیره تخمدانم ۵وهفته . میگن یه مقدار تنبلی دارم.شوهرم اسپرمش سالمه.ولی نمیدون ...

ایشا... این ماه جواب بگیری عزیزم

شما باید سریع اقدام کنید واسه ای وی اف عزیزم