2777
2789
عنوان

عباس آمد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 155 پست
نه میگف اون کاربر اومده باهاش حرف زده بعد خانومش فهمیده گذاشته رفته🤣🤣🤣حالا جالبشم اینجاس هی میگفت ...

چه غلطا

خب بیجا کردی اومدی

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزارید راحت باشند، کم سن و سال هستند و عدم تجربه برخورد 🙏

خب شما ک پدر تجربه ای نباید اینجا بیای🤣🤣یا اینکه به قول خودت جاییی ک کار میکردی بدون اطلاع سیمکارت بقیه رو نمیگرفتی ک هی باهاش اکانت بسازی بیای فوش بدی بترکونتتت

والا دفعه اخر انقد بی ادبی کردی و هرچی لایق خودت و ... بود رو بار یکی از کاربرا کردی که من جای نی نی ...

گزارش باید درستش کنه

بزن حتما

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
ماجراش چیه

به یکی از کاربرا فحشای رکیک مثبت ۱۸ میداد اصلا افسار پاره کرده بود هیچکی باورش نمیشد اون فحشارو این به اصطلاح ادم متشخص داره میده

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
آخه فرصت گفتمان صورت نگرفت تا بخوام بی احترامی انجام داده باشم

حضور آقا تو جمع خانمانه همیشه صورت خوشی نداره و باعث یه سری مشکلات میشه برای دو طرف 

سایتی مخصوص آقایان نیست؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بزارید راحت باشند، کم سن و سال هستند و عدم تجربه برخورد 🙏

😕😕😕😕توروخدا اینجوری نحرف اصلا بهت نمیاد

اونی که کم تجربه اس شمایی که اومدی تو سایت بارداری اطلاعات زنان زایمان بخونی

الکی میگه🤣

یاد بابا پنجعلی افتادم

اللللللللللللللکی میگه

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

ع‍باس خیلی پررو است پس : الگزارش_من_الایمان#   

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

چرا حرف مفت میزنی مرتیکه؟

عمت بود به اون کاربر فحش خواهر مادر میداد؟

چقد پرویی اونهمه فحش رکیک دادی ظاهرا آلزایمرم گرفتی فقط چطور این سایت رو فراموش نمیکنی لابد الزایمرت فقط برای فحشایی که میدی برمیگرده

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته