2777
2789
عنوان

کنکور 1400

155 بازدید | 15 پست

کنکوری های عزیز 

کسی میدونه فرم خود اظهاری کرونا همه داوطلبان باید پر کنن یا فقط کسانی که کرونا دارن

□●من میدانم خداوند آینده مرا زیبا رقم زده است.♡❞

خوداظهاری کرونا رو فقط اونایی ک کرونا دارن

ولی تو سایت سلامت باید بری اعلام کنی ک سالمی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوداظهاری کرونا رو فقط اونایی ک کرونا دارن ولی تو سایت سلامت باید بری اعلام کنی ک سالمی

شما ادرس سایت سلامت دارین؟

خوداظهاری کرونا رو فقط اونایی ک کرونا دارن ولی تو سایت سلامت باید بری اعلام کنی ک سالمی

کهپ کیک جان من رفتم سرچ کردم ننوشته بود بچه های کنکوری باید برن سایت سلامت

شما مطمئنی عزیزم؟:(

چهارمین کاربری😂
شما ادرس سایت سلامت دارین؟

سرچ کن سایت سلامت واست میاد. ی همچین چیزی باید باشه

salamat.gov 

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
کهپ کیک جان من رفتم سرچ کردم ننوشته بود بچه های کنکوری باید برن سایت سلامت شما مطمئنی عزیزم؟:(

اطلاعیه دوم سایت سنجش مخصوص سراسری رو بخون

نوشته از دوشنبه ۳۱ خرداد برن سایت سلامت

کهپ کیک جان من رفتم سرچ کردم ننوشته بود بچه های کنکوری باید برن سایت سلامت شما مطمئنی عزیزم؟:(

2- تکمیل فرم خوداظهاری ویژه همه متقاضیان آزمون:

متقاضیان این آزمون لازم است از روز دو‌شنبه مورخ 31/03/1400 به سامانه خودارزیابی بیماری کرونا به آدرس(قسمت سامانه خود ارزیابی بیماری کرونا) مراجعه نموده و نسبت به تکمیل فرم خوداظهاری اقدام نمایند. اطلاعات متقاضیان در سامانه مذکور نزد وزارت بهداشت محفوظ است.

اسی تونستی بری؟ برای من میزنه بالای ۱۳۳۰ باید باشی ت چی؟

عزیزم پایین صفحه نوشته خودارزیابی کرونا بزن روی اون