2777
2789
عنوان

راه تشخیص جنسیت جنین با کلم +عکس

226 بازدید | 4 پست

بچه ها این تیتو تو یه کانال تلگرام دیدم

نمیدونم چقد صحت داره.‌.

ولی برای مامانای باردار انجام دادنش خالی از لطف نیست😍

💎تست کلم قرمز را چگونه انجام دهید؟

1.به میوه فروشی بروید و یک کلم قرمز بخرید.

2.داخل حمام رفته و در یک لیوان ادرار کنید.

3.نیمی از کلم را با چاقو ببرید.

4.کلم را در یک قابلمه بزرگ گذاشته و آن با آب سرد پر کنید.

5. شعله گاز را تا جایی که ممکن است زیاد کنید تا آب جوش بیاید.

6.ظرف را از روی گاز بردارید و بگذارید به مدت ده دقیقه خنک شود.

7.در یک لیوان جداگانه، بخشی از آب کلم را با بخشی از ادرار خود مخلوط کنید. می توانید روی لیوانها اندازه مشخصی تعیین کنید تا از هر دو لیوان به یک اندازه انتخاب کنید.

8. ادرار و آب کلم را به دقت بررسی کنید. رنگ این مایع جنسیت بچه شما را تعیین می کند. اگر رنگ مایع صورتی رو به قرمز است، شما پسردار می شوید و اگر رنگ آن بنفش است، فرزند شما دختر است.

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

اینم عکسش

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

الکیه 

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان