من فقط یه سلام میکنم تمام چون بزرگترهست ولی اون سری صحبت میکنه یعنی یکی نیست بگه به توجه بچه گاهی گریه میکنه دخترم خیلی بهانه میگیره لجبازهم هست گاهی که به خواستش نمیرسه گریه میکنه میگه چون تنها یکی دیگه بیارمادرشوهرم تاحالا به من نگفته یکی دبگه بیاربعداین ازروزی که امدیم همش میگه😒
هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
همسایه فضول همه جاهست.... کوچه خونه بابام اینا همه خونه ها ویلایی چهارصد متری،یه همسایه دارن پیرمرد و پیرزن و یه دختر حدود چهل ساله دارن صب تا شب در خونشون نشسته و هرکی رد میشه ...کجا میری چی زیر چادرته کی میای ..من فقط یه سلام خشک میکنم و رد میشم..اصلا جواب سوالاشونو نمیدم
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم