2777
2789
عنوان

مناجات سالکان(صحیفه سجادیه) 🌟🌠

574 بازدید | 124 پست

💜سلام دوستان گرامی، روز سه شنبه تون بخیر و پر برکت💜

🌿💙دعا می کنم به اشاره خداوند

بوسیله فرشته‌هاي‌ مهربانش

به خواسته‌هاي‌ دل تان برسید

دستکم یکی از انها که

لبخندتان را پر رنگ‌تر کند

صبحتون شاد و زیبا💙🌿

دعای هشتم:در پناه جستن به خدا از شر بدیها 🤲🌿

💛به نام خداوند بخشنده بخشایشگر💛

(8) به تو پناه مى‌بريم از سرزنش دشمنان، و نيازمندى به همانند خود، و زندگى در سختى، و مردن بى‌توشه‌ى آخرت.

(9) به تو پناه مى‌بريم از بزرگ‌ترين حسرت، و سنگين‌ترين ناگوارى و بدترين تيره‌بختى، و بدسرانجامى، و نااميدى از پاداش نيك، و فرود آمدن عذاب.

(10) خدايا، بر محمد و خاندانش درود فرست و به رحمت خود، من و همه‌ى مردان و زنان با ايمان را از آنچه گفته شد، در امان دار، اى مهربان‌ترين مهربانان.

در پایان تاپیک به نیت سلامتی و در امان ماندن از بلاهای ناگهانی و مفاجاة، براي دوستان بزرگوارم، اگر لایق باشم سوره تغابن میخونم. 🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حضرت صادق علیه السّلام فرمود: حسد ایمان را می‌ خورد چنان‌ كه آتش هیزم را می‌ خورد) و سستى صبر و شكیبایى (در كار دنیا و آخرت، حضرت امام محمّد باقر علیه السّلام فرمود: پدرم علىّ ابن الحسین علیه السّلام هنگام وفات مرا به سینه گرفت و فرمود:

پسرم تو را وصیت و سفارش می‌ كنم به آنچه پدرم هنگام وفاتش مرا به آن وصیت كرد به آنچه پدرش به او وصیت كرده: «یا بنىّ اصبر على الحقّ و ان كان مرّا یعنى اى پسرم‏ بر آنچه حقّ و درست است شكیبا باش هر چند آن حقّ «در نظر تو» تلخ باشد» و كمى قناعت و خرسند نبودن به كمى قسمت و بهره خود (حضرت صادق علیه السّلام فرمود: در تورات نوشته شده: پسر آدم باش همچنان‌ كه می‌ خواهى، همانطور كه می‌ كنى جزا داده می‌ شوى، کسی که به كمى رزق از جانب خدا راضى و خوشنود باشد خدا كمى عمل را از او می‌ پذیرد، و کسی که به كمى از حلال راضى شود قوت و خوراكش آسان و كسب و پیشه ‏اش پاكیزه و از حدّ و مرز معصیت بیرون گردد) و سوء خلق و بد خوئى (حضرت صادق علیه السّلام فرمود: بد خلق خود را به مشقّت و سختى می‌ اندازد، و از آن حضرت پرسیدند: خلق نیكو چیست؟ فرمود: خود را هموار نما و سخنت را پاكیزه و برادرت را به خوشروئى ملاقات كن) و افراط (تجاوز از حدّ) خواهش نفس، و غلبه حمیت (نكوهش شده كه آن را عصبیت و طرفدارى از ناحق گویند، و آن از لوازم خشم و سرفرازى و خودخواهى است، از حضرت علىّ ابن الحسین علیه السّلام عصبیت را پرسیدند، فرمود: عصبیتى كه دارنده آن گناهكار به شمار می‌ رود آنست كه شخص مى‏ بیند بدهاى قوم خود را بهتر از نیكان قوم دیگران. و امّا حمیت پسندیده شده را غیرت «مردانگى» مى ‏نامند، و آن در حفظ دین و مذهب حق یا در مال یا در اهل و ناموس یا در وطن و شهر به كار می‌ رود كه از مكارم اخلاق و محاسن اعمال است).

امیرالمؤمنین علیه السّلام فرمود: ترسناك‌ ترین چیزی كه بر شما می‌ ترسم دو چیز است: پیروى از هوى و آرزوى دراز، امّا پیروى از هوى شخص را از حق باز می‌ دارد، و امّا آرزوى دراز آخرت را از یاد می‌ برد) و مخالفت هدایت و رستگارى (آنچه را كه خدا و رسول و ائمّه اطهار علیهم السّلام فرموده ‏اند) و خواب غفلت (كه خداى تعالى رسول خود صلّى الله علیه و آله را از آن نهى نموده و فرموده «سوره اعراف، آیه 205»: وَ لا تَكُنْ مِنَ الْغافِلینَ‏؛ یعنى و از كسانى كه بى‌ خبرند مباش) و اقدام بر تكلّف و كار با مشقّت (كه انسان را به رنج آورده و خسته و بیزار نماید خواه در كار دین و خواه در كار دنیا) و اختیار باطل بر حق، و مداومت بر گناه، و كوچك شمردن معصیت و نافرمانى، و بزرگ داشتن طاعت و بندگى.

و پناه می‌ بریم به تو از بدى راز نهفته در دل (حضرت صادق علیه السّلام فرمود: بنده ‏اى نیست كه خیر و نیكى را پنهان كند پس روزها می‌ گذرد تا اینكه خدا براى او خیرى آشكار سازد، و بنده‏ اى نیست كه بدى پوشیده نماید پس روزها می‌ گذرد تا اینكه خدا براى او شرّى هویدا گرداند) و از كوچك شمردن گناه خرد (گناهى كه در دین براى آن حدّ و مجازات واجب نگردیده، رسول خدا صلّى الله علیه و آله به ابى ذر فرمود: به كوچكى گناه نگاه مكن، به کسی که او را معصیت و نافرمانى می‌ كنى نگاه كن) و از اینكه شیطان بر ما دست یابد، یا روزگار ما را بدبخت گرداند، یا پادشاه بر ما ستم نماید.

لطفا واسه تاپیک اخر گزارش بزنین اگه زدین بگین که حمد بخونم

گزارش زدم. 

ازتون خواهش میکنم واسه ماام  دعا کنید

سلام عزیزم، الهی و به مدد امام سجاد و به مدد ملائک مقرب درگاه الهی از جایی که گمانش نمیبری بزودی زود براتون گشایش بشه و دلشاد بشید🙏

براتون سه مرتبه آیت الکرسی میخونم🙏💚🌿

التماس دعا ❤️

سلام عزیزم، الهی  و بحق این نیایش زیبا از هرگونه شر و بدی دور باشید و در پناه خدا باشید🙏💚🌿

سلام عزیزم، الهی و به مدد امام سجاد و به مدد ملائک مقرب درگاه الهی از جایی که گمانش نمیبری بزودی زود ...

وااای عزیزم...

قربونت برم

خیلی لطف کردی..

الهی که تو زندگی تون هیج وقت گره نیفته و همیشه تن خودتونو و عزیزاتون سالم باشه

منم الان واستون آیت الکرسی میخونم ❤

حضرت صادق علیه السّلام فرمود: حسد ایمان را می‌ خورد چنان‌ كه آتش هیزم را می‌ خورد) و سستى صبر و شك ...

سلام عزیزدل صبحت نورانی به لطف خدا خوبی خواهری.💕💕💕😘🌹😍.، 🙏ببخشید این بخش از متن... خرسند بودن هست یا نبودن 

خرسند نبودن به كمى قسمت و بهره خود

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave