2777
2789
عنوان

تنهایی

192 بازدید | 14 پست

نظرتون راجب تنها زندگی کردن و تنها بودن چیه؟

البته خب ممکنه برداشت های مختلفی از این جمله بشه

منظورم اینه که مثلا یه نفر سر کار بره دوست داشته باشه

و باهاشون بیرون بره اما فقط تو خونه تنها زندگی کنه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
من عاشق تنهایی ام دوست دارم تنها زندگی میکردم

منم عاشق تنهاییم

میخواستم ببینم بقیه چجورین

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقیه ام هم عاشقشن😁

تو یه تاپیک دیدم بعضیا میگفتن همیشه نمیتونیم تنها زندگی کنیم

تو یه تاپیک دیدم بعضیا میگفتن همیشه نمیتونیم تنها زندگی کنیم

خب همه تنهایی رو دوست ندارن 

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
خب همه تنهایی رو دوست ندارن 

آره 

میخوام ببینم چند نفر مثل منن

تنهایی خیلی بده تا تنها نباشی نمیفهمی تا یه اندازه اش خوبه 

به نظرم اگه تنها زندگی کنم انقدر حس خوبی بهم بده که دیگه به هیچ عنوان قبول نکنم با کسی زندگی کنم

خب تاپیک نظر سنجی بذار

میخوام دلیلاشونم بدونم

فکر میکنی

با شناختی که از خودم دارم اینجوری فکر میکنم

ولی به هر حال یه مدت تجربش میکنم ببینم چی میشه

کیا با حجابن؟؟

(مانتویی)روسری حجاب منظورمه

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز