2777
2789
عنوان

پسرای فامیل

390 بازدید | 17 پست

شماام مث من از پسرای فامیل بدتون میاد؟؟ ازهمشون متنفرم نمیدونم چراخوشم نمیاد میان سمتم سرد برخورد میکنم ک دیگ نیان طرفم.ولی با پسر غریبه یا حالا هم محله ای و اشنا چرا خوشم میاد خیلیم زیاد.بنظرتون طبیعیه؟  

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

آره بدم میاد ازشون

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من با همه پسرا رفتار خوبی ندارم مث چی پاچشونم میگیرم نزدیک شن😐

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

نمیدونم مدلته دیگه 

شاید روابط فامیلی رو نمیپسندی

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
منم مجردیم مث توبودم اه از پسرای فامیل متنفربودم

جالبیش اینجاس بعد ک زن میگیرن من انقد باهاشون خوب میشم اصلا دیگ بدم نمیاد ازشون  

اره چون اخلاقاشون رو کامل میشناسی منم ازشون متنفرم خیلی خیلی بدم میاد 

میگم مااینارو میشناسیم بدمون میاد وای ب حال پسرای غریبه ک میخاییم اشناشیم و بریم زیر ی سقف زندگی کنیم.خدا بخیر بگذرونه

جالبیش اینجاس بعد ک زن میگیرن من انقد باهاشون خوب میشم اصلا دیگ بدم نمیاد ازشون    

دقیقا اخلاقای منو گفتی😂😂😂

برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝