2777
2789
عنوان

پسرای فامیل

390 بازدید | 17 پست

شماام مث من از پسرای فامیل بدتون میاد؟؟ ازهمشون متنفرم نمیدونم چراخوشم نمیاد میان سمتم سرد برخورد میکنم ک دیگ نیان طرفم.ولی با پسر غریبه یا حالا هم محله ای و اشنا چرا خوشم میاد خیلیم زیاد.بنظرتون طبیعیه؟  

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....

آره بدم میاد ازشون

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من با همه پسرا رفتار خوبی ندارم مث چی پاچشونم میگیرم نزدیک شن😐

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

نمیدونم مدلته دیگه 

شاید روابط فامیلی رو نمیپسندی

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
منم مجردیم مث توبودم اه از پسرای فامیل متنفربودم

جالبیش اینجاس بعد ک زن میگیرن من انقد باهاشون خوب میشم اصلا دیگ بدم نمیاد ازشون  

اره چون اخلاقاشون رو کامل میشناسی منم ازشون متنفرم خیلی خیلی بدم میاد 

میگم مااینارو میشناسیم بدمون میاد وای ب حال پسرای غریبه ک میخاییم اشناشیم و بریم زیر ی سقف زندگی کنیم.خدا بخیر بگذرونه

جالبیش اینجاس بعد ک زن میگیرن من انقد باهاشون خوب میشم اصلا دیگ بدم نمیاد ازشون    

دقیقا اخلاقای منو گفتی😂😂😂

عشق آمده تااز نفست کام بگیرم،وآن لعل دلاویز لب انعام بگیرم،هی بوسه زنم برلب شیرین عسلت تا،در بستر آغوش تو آرام بگیرم🫀