2777
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولی پسره.دوسالشه. دومی دختره هفت ماهشه. خب اینطوزی یه خوبی هایی داده و یه بدی هایی.خوبیش اینه که ...

عزیزم منم دوسدارم دوتا پشتهم بیارم 

ولی خب دوسدارم جنسیتشون دختر پسر بشه 

چیکار کنم هر دو رو دوسدارم..... 

من 4 سال پیش سزارین شدم ولی بچم نموند. 

الان باردارم وقتی بچم بدنیا بیاد. بنظرتون میتونم بازم سر یسال حامله بشم و سز بشم. 

آخه خودمم هرجور فکر کردم دوتا پشت هم رو بیشتر دوسدارم 

مخصوصا برا خود بچه هاهم عالیه

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 

بهتره بیاری وگرنه در آینده ممکنه پشیمون بشی  خدا بچه رو میده روزیشم میده

خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃
ما خدارو شکر با سختی تونستیم خونه و ماشین بخریم ولی واسه آینده نگرانم اگه جون کار کردن مثل الان و ند ...

سن بچت خوبه نزار دیرتر بشه خداروشکر مستاجر هم نیستی ک بگی اگه تعداد زیاد بشه اجاره بالاتر میره

بعدها پشیمون میشی ک چرا اینقد فاصله انداختی 

خودت چندسالته

من نگران سنم هم هستم رفتم تو سی🙃

شاید ما جای دیگر مرده ایم و اینجا جهنم ماست

واقعه اعصاب میخواد،من ذره‌ای به بحث مالیش فکر نمی‌کنم

همین نگه‌داری بچه اعصاب پولادین میخواد

من با تک فرزندی مخالفم،اما دومی رو حالا حالاها نمیارم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
عزیزم پس خودشم دوسداره و میتونه کمکت کنه بیار 

خودش میگه نمیخوام،ولی بعد که بزرگ شد شاید دوست داشته باشه،درمورد آیندشون خیلی نگرانم که چی میشه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
عزیزم منم دوسدارم دوتا پشتهم بیارم  ولی خب دوسدارم جنسیتشون دختر پسر بشه  چیکار کنم هر د ...

فکرکنم سز دوسال استراحت میخاد بدن.یه سال و نیم ک شد اقدام کن

شاید ما جای دیگر مرده ایم و اینجا جهنم ماست
سن بچت خوبه نزار دیرتر بشه خداروشکر مستاجر هم نیستی ک بگی اگه تعداد زیاد بشه اجاره بالاتر میره بعده ...

۲۹

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍