15 روزه سقط کردم اومده بودن سر بزنن خلاصه خونخ کثیفففف حالا اگه تمیز بود نمیومدنا خوب شد پشت در نبودن فقط پنج دقیقه مونده بود بیان گفتن سریع تا اونا بیان پذیرایی و جمع کردم فقط اشپزخونه کثیف بود ظرف اینا بود ک مهمونا دیدن خیلی استرس گرفته بودم جوری بود ک به نفس نفس افتاده بودم حتی خودشون گفتن به نفس نفس افتادی 😭😭😭😭حتی وسایل پذیرایی هم نداشتم یه چایی با شکلات گزاشتم جلوشون 😭😭😭😭از اونورم دو ساعت قبلش برقو اب قطع
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیش میاد همیشه که همه چی نباید عالی باشه حتما درکت کردن
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
ناراحت نشی ولی جنایت بزرگی کردی هر چقدرم وضع مالیت بد باشه توجیهی نداره چون من افرادی رو دیدم که گدا ...
وا مگه از قصد سقط کرده
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.