2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره مدرکت بالاتر باشه درجه ی بالاتری میدن بهت حقوقتم بیشتره

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
از مبلغ خبر ندارید یا مثلل اداریه چجوریه

مبلغشو نه حقیقتا پسر عمه ام چون فوق لیسانس بود میدونم درجه ی بالا بهش دادن و حقوقش بیشتر بود ولی چقدرشو یادم نیس و اینکه اداری هم نبود 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
ای بابا این کارا چیه

حالا بزار دفترچه پست کنی اون موقع میبینی چه اشتباهی کردی ببین تو دکتری هم داشته باشی دو ماه آموزشی مثل بقیه باهات رفتار میکنن وقتی گفتن برو دشویی رو بشور باید بری لین مدلیه پادگان مخصوصا اگه ارتش بیوفتی که چنان ترور شخصیتیت میکنن که داغون میشی برو کارت سیز بسیج رو بگیر به احتمال ۹۰ درصد میوفتی تو سپاه آموزشی هم نمیری آقایی میکنی

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز