hamsarram_eshgham مدیر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 عنوان افسردگی | مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 67 پست دوستان کسانی که افسردگی داشتن میشه بگین چه علائمی داشتین و با سرترالین خوب شدین سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 1400/03/31 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13890 دلشوره هم شدید هم داشتی وقتی خیلی شدید شده بود دیگه نه. فقط به اتفاقات بد فکر میکردم. دارو رو باید دکتر برات تجویز کنه. داروهای روانپزشکی تنوع خیلی زیادی دارن
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 وقتی خیلی شدید شده بود دیگه نه. فقط به اتفاقات بد فکر میکردم. دارو رو باید دکتر برات تجویز کنه. دارو ... دکتر سرترالین داده گفته بخوره ولی دلشوره و استرس خیلی بدی میاد سراغش اصلا نمیتونه بخوابه سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 اره این چیزا یه هفته تا دو هفته بیشتر نیست تحمل کن مطمن هستی؟خیلی براش نگرانم الآن یک هفتس سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 وقتی خیلی شدید شده بود دیگه نه. فقط به اتفاقات بد فکر میکردم. دارو رو باید دکتر برات تجویز کنه. دارو ... عزیزم بعد چند وقت بهتر شدی چی استفاده کردی سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13890 دکتر سرترالین داده گفته بخوره ولی دلشوره و استرس خیلی بدی میاد سراغش اصلا نمیتونه بخوابه به پزشک اطلاع بده شاید لازم باشه دارو تغییر کنه
maghror۱۲۲ عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2259 مطمن هستی؟خیلی براش نگرانم الآن یک هفتس اره طبیعیه همه اینجور میشن دو هفته ای بعد یکماه دیگه دارو اثر میکنه اقا هستم. عزیزمو گلم ممنوع
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 به پزشک اطلاع بده شاید لازم باشه دارو تغییر کنه عزیزم قبل سرترالین هم همینجوری دلشوره و استرس شدید داشت الآن کمتر شده سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 اره طبیعیه همه اینجور میشن دو هفته ای بعد یکماه دیگه دارو اثر میکنه خدا هر چی میخوای بهت بده سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13890 عزیزم بعد چند وقت بهتر شدی چی استفاده کردی فلووکسامین و ولبان و آلپرازولام. درمان کمی طول میکشه. چون بیماری هم خیلی خزنده جلو اومده
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 فلووکسامین و ولبان و آلپرازولام. درمان کمی طول میکشه. چون بیماری هم خیلی خزنده جلو اومده حالت های اولیه چی بود عزیزم سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
maghror۱۲۲ عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2259 خدا هر چی میخوای بهت بده دارو رو تحت هیچ شرایطی قط نکنه فقط باید تحمل کنه روزای خوب هم میرسه وقتی اثر کنه زندگیش بهشت میشه اقا هستم. عزیزمو گلم ممنوع
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 فلووکسامین و ولبان و آلپرازولام. درمان کمی طول میکشه. چون بیماری هم خیلی خزنده جلو اومده بعضی ها میگن اصلا خوب نیست قرص عصاب بخوری سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
نسیمgoon عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 13890 عزیزم قبل سرترالین هم همینجوری دلشوره و استرس شدید داشت الآن کمتر شده اگه کمتر شده خوبه. شاید نیاز باشه دوز دارو بالا بره. سر تاریخی که دکتر گفته مراجعه کنین حتمأ برین
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 دارو رو تحت هیچ شرایطی قط نکنه فقط باید تحمل کنه روزای خوب هم میرسه وقتی اثر کنه زندگیش بهشت میشه&nb ... شما افسرده بودین حالت های اولیه چی بود میشه بگین سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7059 اگه کمتر شده خوبه. شاید نیاز باشه دوز دارو بالا بره. سر تاریخی که دکتر گفته مراجعه کنین حتمأ برین ممنون عزبزم هر چی میدونی بهم بگو خدا عوصت بده سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب