2777
2789
عنوان

بالا بودن آنزیم های کبدی بچه

105891 بازدید | 50 پست

دوستان کسی هست آنزیم های کبدی بچش بالا بوده باشه ؟ چقد بوده و نینیتون چند وقشته ؟ چیکار کردین بیاد پایین؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از کجا فهمیدی که بالاست ؟ علایمش چی بود ؟ گاهی ارثیه ومشکل ساز نمیشه

وقتی ۶ ۷ ماهه بود آزمایش کردیم تو آزمایش بالا بود یک‌سالگی بازم آزمایش داد پایین اومده بودن به نسبت اوایل ولی خب بازم مقداری بالاس 

دیگه الآنم دوباره نبردم چک

مال بچه های منم بالا بود هنوز نبردم پیش متخصص ولی دکتر گفت تخم مرغ زیاد نده هفته ای سه یا چهار تا کا ...

عزیزم چقد بالا بود ؟ بچه هاتون چند وقتشونه ؟ دکتر به بچه من گفت دارو اینا لازم نیس

وقتی ۶ ۷ ماهه بود آزمایش کردیم تو آزمایش بالا بود یک‌سالگی بازم آزمایش داد پایین اومده بودن به نسبت ...

چرا آزمایش آنزیم کبدی دکترنوشت مگه مشکلی داشت ؟

من یکی رو میشناسم دکتر گفته بود نرم طبیعی بدن و ژنتیکی است مشکل ساز نیست

چرا آزمایش آنزیم کبدی دکترنوشت مگه مشکلی داشت ؟ من یکی رو میشناسم دکتر گفته بود نرم طبیعی بدن و ژنت ...

الرژی داره اون موقع که هنوز تشخیص نداده بودن چشه دکتر براش چکاپ نوشت ،واسه اینم دکترا گفتن دارو لازم نیس و.. ولی خودم نگرانم

والا گفت کمی سه سال  وتقریبا شش ماه اینم گفت دارو لازم نیست ولی هنوز پول دستم نیومده یه دکتر خو ...

اره به پسر منم گفتن دارو لازم نیس و مال بچه ها همینجوریه و.. 

الرژی داره اون موقع که هنوز تشخیص نداده بودن چشه دکتر براش چکاپ نوشت ،واسه اینم دکترا گفتن دارو لازم ...

نه عزیزم مشکلی نیست انشاالله و همین‌که تو از مایش دوم پایین تر اومده دیگه نگران نباش