2777
2789
عنوان

از امشب دیگه با امام رضا قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3488 بازدید | 77 پست
من خواسته خودمو با همه خوبی ها و بدی هاش میخواستم خون من به اندازه بقیه بنده ها رنگی نبود وگرنه تا ا ...

به دور برت نگاه کن ، دارا و ندار ، کلی غم و مشکل دارند ، مشکلاتی که حتی نمی تونی تصورشون را بکنی ، شما تنها نیستی ، تا توان داری صبر کن و مدیریت کن ، دنیا محل گذره ، چند سالی دیگه هیچکدوم از ماها نیستیم ، اصل قضه اون طرفه ، روایت داریم وقتی میری اون ور بخاطر دعاهاییت که مستجاب نشده و تو صبر کردی اون قدر بهت میدن که آرزو می کنی کاش تو دنیا هیچ دعاییم مستجاب نمیشد ، فقط اینو بدون تو تنها نیستی ، یکی پشتته که بینهایته و اون خالقته صانعته و اینقدر دوست داره که حتی نمیتونی تصورش را بکنی ، بهش بگو حال و احوالم اینه ، دارم اذیت میشم ولی اگه تو اینطوری دوست داری منم مشکلی ندارم ادامه میدم تا روزی که بیام پیش خودت ...

به دور برت نگاه کن ، دارا و ندار ، کلی غم و مشکل دارند ، مشکلاتی که حتی نمی تونی تصورشون را بکنی ، ش ...

میدونم همه مشکل دارن .منم انتظار نداشتم و ندارم که زندگی بدون مشکل باشه ولی یه اتفاق وقتی اسمش مشکله که راه حل داشته باشه هرچند راه حلش سخت باشه وقتی که هیچ راه حلی وجودنداره اون اتفاق دیگه اسمش مشکل نیس ته بدبختیه.من اون ور هیچی نمیخوام حتی بهشت هم بمونه واسه بنده های خوب و اونایی که خونشون از من رنگی تر بود و همیشه حاجت هاشون برآورده شده من فقط یکی دوتا خواسته خودمو میخواستم مابقی چیزای خوب بمونه واسه بقیه . ولی حیف که فقط حسرت و درد و رنج و مریضی نصیبم شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان